×

Depil OK Canned vasks depilācijai (800ml)

13,61 €

Depilācijas vasks karstuma jūtīgai ādai, 800ml

Vaska tips

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 13 loyalty points . Your cart will contain total 13 points that can be converted into a voucher of 0,13 € .


apibūdinimas

Depil OK Canned depilācijas vasks – Taukos šķīstošs vasks, kas ir pusšķidrs istabas temperatūrā, taču viegli kūst vaska sildītājā. Formulas sastāvs ir balstīts uz priežu sveķu atvasinājumiem, kas piešķir vaskam tekstūru, kas vieglāk pielīp pie matiem, taču tai pat laikā arī neizžūst. Ideāli piemērots karstuma jūtīgām ādām, pateicoties vaska zemajai kušanas temperatūrai.

Lietošana: Uzsildīt vasku speciāli tam paredzētā sildītājā. Kad vasks ir sasilis, var sākt depilācijas procesu. Uzklājiet vasku matiņu augšanas virzienā, uzreiz uzlieciet virsū depilācija papīru, noglaudiet to ar roku matu augšanas virzienā. Paņemiet depilācijas papīriņu aiz viena gala un ar strauju kustību paralēli ādai noraujiet pret matu augšanas virzienu. Varat izmantot vienu depilācijas papīriņu vairākas reizes, kamēr viss vasks ir noņemts un kamēr uz tā ir brīvas vietas. Turpiniet depilāciju, kamēr vēlamā zona ir pilnībā apstrādāta.

Naturāls vasks (NATURAL). Pielietojams sejas un ķermeņa depilācijai. Domāts normālam ādas tipam.

Ziloņkaula vasks (MARFIL). Satur titāna dioksīdu, kas piešķir vaskam īpašu elastību.

Rozā vasks (ROSA). Satur titāna dioksīdu, kas piešķir vaskam īpašu elastību.

Mentola vasks (MENTA). Sevī iekļauj tējas koka eļļas, kas ir pazīstamas ar attīrošām īpašībām, kas iznīcina folikula infekciju pēc mata novēršanas.

Tilpums: 800ml

Produkto aprašymas
Depil OK
309806
28 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasVaškai
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Depil OK Canned vasks depilācijai (800ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart