×

Hairmed Synergy Lightness D2 B2 Bm komplekts taukainiem matiem

47,12 €

Komplekts taukainiem matiem vai galvas ādai

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 47 loyalty points . Your cart will contain total 47 points that can be converted into a voucher of 0,47 € .


Kodas: SINCRLEGG400
apibūdinimas

Lieki tauki uz galvas ādas un/vai uz matiem (taukaina galvas āda vai mati). Noņem galvas ādas tauku slāni no folikulām, attīra galvas ādu un matus, stimulējot fizioloģisko matu augšanu. 

D2 Galvas ādas tauku līdzsvarojošs attīrošs līdzeklis. Dubultas iedarbības līdzeklis, kas attīra un noņem lieko galvas ādas taukainību gan virspusē, gan folikula iekšpusē, vienlaikus regulējot galvas ādas tauku līmeni. Tas nomierina niezi un tonizē galvas ādu, tādējādi uzlabojot skābekļa padevi.

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz galvas ādas līniju pēc līnijas. Izplatiet to vienmērīgi un maigi iemasējiet apļveida kustībām. Atstājiet uz pāris minūtēm. Pievienojiet nelielu daudzumu remdena ūdens un ar masāžas kustībām iesmērējiet produktu arī uz matiem. Pēc tam izskalojiet.

  • Ieteicamais biežums: šokējošam efektam divreiz nedēļā 1 / 2 mēnešus,sākotnējai ārstēšanai. Uzturēšanai: reizi nedēļā.

Tilpums: 100ml

 

B2 Galvas ādas tauku līdzsvarojošs matu šampūns. Attīrošs līdzeklis, kas bagātināts ar īpašām tauku līmeni regulējošām sastāvdaļām, tam piemīt savelkoša un dezinficējoša darbības, kas ilgāk saglabā matu vieglumu un apjomu. Pateicoties virsmaktīvām vielām no augiem un citiem atjaunojamiem resursiem, līdzeklis maigi iedarbojas uz galvas ādu, un ir piemērots arī ikdienas lietošanai.

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz mitriem matiem, emulģējiet ar ūdeni un masāžu pa visiem matiem. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens un atkārtojiet procedūru, ja nepieciešams.

Tilpums: 200ml

 

Bm enerģiju piešķirošs bio-losjons. Līdzsvaru atjaunojošs losjons pret matu izkrišanu, kā arī produkts lietošanai starp šoka terapijas cikliem ar L1 losjonu. Tās īpašās sastāvdaļas stiprina matus no saknēm, līdzsvaro galvas ādas stāvokli, kā arī stimulē svarīgu funkciju darbību. Ideāli piemērots cīņai pret matu izkrišanu un profilaksei.

Lietošana: Pilienu pēc piliena uzklājiet līdzekli uz galvas ādas, piespiežot ar pirkstu galiem, lai stimulētu labāku produkta iesūkšanos; Neizskalojiet un pagaidiet dažas minūtes pirms sākat žāvēt matus.

  • Ieteicamais biežums: vispirms vienreiz vai divreiz nedēļā 1 / 2 mēnešus.
  • Uzturēšanai: reizi nedēļā. Var lietot arī uz sausiem matiem.

Tilpums: 100ml

Produkto aprašymas
HAIRMED
SINCRLEGG400
17 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasFluids
Losjonai
Šampūnai
TikslasApsauga nuo garbanos/statiškumo
Attīrošs
Galvos odai
Nuo plaukų slinkimo
Plaukams stiprinti
Suteikiantys apimties
Plaukų tipas/būklėDažytiems plaukams
Garbanotiems plaukams
Pažeistiems plaukams
Riebiems plaukams
Smulkiems plaukams
Tiesiems plaukams
Šviesintiems plaukams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Hairmed Synergy Lightness D2 B2 Bm komplekts taukainiem matiem”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart