×

Kadus Professional Neutralizer neitralizators

16,95 €

Līdzeklis ķīmisko ilgviļņu fiksācijai, 100ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 16 loyalty points . Your cart will contain total 16 points that can be converted into a voucher of 0,16 € .


apibūdinimas

Ķīmiskie ilgviļņi nav vienkārša viena soļa procedūra, Jūs nevarat nopirkt ilgviļņu losjonu un cerēt, ka viss izdosies. Lai iegūtu pasakaini skaistas cirtas, Jums jāzina, ka kopā ar ķīmisko ilgviļņu sastāvu, būs nepieciešams arī neitralizators/fiksators. Kadus Professional Neutralizer darbosies nevainojami ar jebkuru Kadus Curl ķīmisko ilgviļņu sastāvu, nodrošinot tiem papildus aizsardzību un optimizē ilgviļņu losjona darbību. Neitralizators palīdz saglabāt ilgviļņus līdz pat 6-8 nedēļām. Tas palīdzēs atjaunot matos esošās disulfīda saites, ko ir mazliet bojājis ilgviļņu losjons. Pateicoties saudzējošajai formulai, neitralizators izveido a p matiem aizsargslānīti, kas palīdz atjaunot lipīdu dabisko metabolismu.

Lietošana: Uzklāt uz matiem, kuri apstrādāti ar ķīmisko sastāvu un ir uzskrullēti uz ruļļiem, lai efektīvi pārtrauktu ilgviļņu sastāva darbību. Ieteicams lietot Curl Definer krēmu pirms un pēc ķīmisko ilgviļņu procedūras.

Tilpums: 1000ml

Produkto aprašymas
Kadus
81567198
11 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasLosjonai
Plaukų tipas/būklėVisiems plaukų tipams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Kadus Professional Neutralizer neitralizators”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart