×

Keune 1922 by J.M.Keune Premium Clay māls

16,04 €

Stipras fiksācijas sausais māls, 75ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 16 loyalty points . Your cart will contain total 16 points that can be converted into a voucher of 0,16 € .


apibūdinimas

Dažreiz vīriešiem var būt grūti atrast laiku, lai pienācīgi parūpētos par savu ķermeni un matiem, taču viņu joprojām vēlas izskatīties lieliski. Izveidojiet unikālu tēlu, kas labi saskan ar pārējām Jūsu izskata niansēm. Matu veidošana nav kaut kas par ko Jums ir jāsūdzas un jāpukst. Tā var būt aizraujoša spēle ar Jūsu matiem vai arī vienkārši relaksējoši pavadīts laiks. Nav svarīgi vai Jūs ieveidojat matus no rīta pirms darba, vai vakarā pirms svarīga pasākuma, tam jābūt patīkami pavadītam laika.

Iegūstiet iespaidīgu izskatu un pārsniedziet visas savas cerības ar Keune 1922 Premium Clay mālu. Tas satur kreatīnu, kaņepes un minerālmālus, kas palīdz piešķirt matiem stilīgu izskatu un notur to vietā. Profesionāliem “fiksācijas pakāpe” noteikti kaut ko nozīmēs, un šim mālam tā ir vesela 7/10, ar spīduma pakāpi 2/10. Nav jāuztraucas par salīmētām matu šķipsnām, vai matiem kas ir pielipuši pie Jūsu galvas ādas. Šis māls ir īpaši viegls un nenoslogos Jūsu matus. Tas būs ideāls gan īsiem, gan arī vidēji gariem matiem.

Lietošana: Ieberzēt mālu plaukstās un uzklāt uz sausiem matiem. Ieveidot tos pēc savas patikas

 Tilpums: 75ml

Produkto aprašymas
Keune
21826
8 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasMoliai
Fiksavimo lygisStiprios fiksacijos
TikslasNeapkrauna plaukų
Nepalieka likučių
Nesulipina plaukų
Plaukų tipas/būklėVisiems plaukų tipams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Keune 1922 by J.M.Keune Premium Clay māls”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart