×

Sibel Star Look sintētiskās mākslīgās skropstas

4,13 €

Sintētiskās mākslīgās skropstas

Tonas

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 4 loyalty points . Your cart will contain total 4 points that can be converted into a voucher of 0,04 € .


apibūdinimas

Mākslīgās skropstas uzreiz piešķirs Jums krāšņu izskatu neatkarīgi no tā, vai tās ir melnas vai krāsainas, plānas vai biezas. Tās tiek uzklātas izmantojot īpašu līmi, ko var viegli noņemt. Tas viss nodrošinās Jums neaizmirstamu izskatu!

Lietošana: 24 stundas pirms mākslīgo skropstu uzlikšanas, veiciet alerģijas testu jūsu delnas locītavas iekšpusē. Uzmanīgi noņemiet skropstas no paplātes, ja nepieciešams, apgrieziet garumu. Mākslīgajām skropstām nevajadzētu iet pāri jūsu pašu skropstu augšanas līnijas acu stūrīti. Uzklājiet speciālo mākslīgo skropstu līmi uz mākslīgo skropstu līnijas. Nekad neklājiet līmi tieši uz plakstiņa. Piespiediet mākslīgās skropstas uzmanīgi pie jūs pašu skropstu saknītēm cik vien cieši iespējams. Lai noņemtu mākslīgās skropstas, maigi pavelciet vienā maliņā, un lietojiet tīrīšanas losjonu, lai noņemtu līmes atliekas.

Komplekts: 1g līmes un pāris mākslīgo skropstu

Produkto aprašymas
Sibel
0002655
33 Prekės
Nauja
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Sibel Star Look sintētiskās mākslīgās skropstas”


.png .jpg .gif

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart