×

Wella Professionals Oil Reflections nogludinoša eļļa (100ml)

29,51 €

Nogludinoša eļļa intensīvam spīdumam, 100ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 29 loyalty points . Your cart will contain total 29 points that can be converted into a voucher of 0,29 € .


apibūdinimas

Daba mums visiem nav devusi perfektus matus. Tie ir sausi, dehidrēti, tie var būt izspūruši, katrs mats iet uz savu pusi un padara visu pārējo matu sakārtojumu nekārtīgu un nemaz ne tādu kā Jūs bijāt domājuši. Šāda veida matiem ir nepieciešams mitrums un barības vielas, iespējams pat vairāk kā to spēj piedāvāt šampūns. Wella Oil Reflections nogludinošā eļļa var būt Jūsu glābiņš. Mitriniet savus matus un nogludiniet tos, tie izskatīsies pēc pašas veselības kalngala! Tikai veselīgi mati var atstāt labāko iespaidu, neviens taču nevēlas izspūrušus matus savā sejā.

Formula ir bagātināta ar vērtīgām avokado un makadamijas eļļām, kā arī vitamīnu E, kas dziļi iesūcas matu struktūrā, atjaunojot matu bojātās daļas un nogludinot matu kutikulu. Jūsu mati kļūst spīdīgāki, gludāki un stiprāki, neuztraucieties par šķeltiem matiem. Jau pēc dažām minūtēm Jūsu mati saņems tiem nepieciešamo enerģiju, tie būs vieglāk ieveidojami, piedodot matiem tieši to mazo odziņu, kas tiem ir nepieciešama.

Lietošana: Matu kopšanai – uzklāt dažus pilienus uz mitriem matiem, tūlītējam, vieglam, nogludinošam efektam. Stilizēšanai – lai iegūtu papildus aizsardzību, uzklāt pāris pilienus eļļas uz matiem pirms to žāvēšanas. Finiš – pēc matu ieveidošanas uzklāt eļļu uz matiem, lai iegūtu papildus spīdumu un krāsas spilgtumu.

Tilpums: 100ml

Produkto aprašymas
Wella
81557395
10 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasAliejai
TikslasBlizgesiui
Neapkrauna plaukų
Nepalieka likučių
Nesulipina plaukų
Plaukų tipas/būklėNepaklusniems plaukams
Normaliems plaukams
Pažeistiems plaukams
Riebiems plaukams
Sausiems plaukams
Smulkiems plaukams
Tiesiems plaukams
Trapiems (silpniems) plaukams
Trumpiems plaukams
Visiems plaukų tipams
Žiliems plaukams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Wella Professionals Oil Reflections nogludinoša eļļa (100ml)”


.png .jpg .gif

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart