×

Wella Professionals Oil Reflections viegla eļļa (30ml)

14,69 €
Viegla eļļa matu spīdumam, 30ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 14 loyalty points . Your cart will contain total 14 points that can be converted into a voucher of 0,14 € .


apibūdinimas

Galvenais veselīgu matu indikators ir tieši veselīgais spīdums. Labākais veids kā sasniegt šo spīdumu ir izmantojot Wella Oil Reflections vieglo eļļu. Mēs visi neesam perfekti un tāpēc mūsu mati arī nav perfekti. Tie ir sausi, trausli un varbūt pat dehidrēti. Nevainojiet sevi, ja Jums ir bijušas svarīgākas lietas ko darīt.  Taču tagad, kad beidzot esat atcerējušies par saviem matiem, ir pienācis laiks tiem atjaunot dzīvību un veselīgo spīdumu, un tas viss tikai ar šīs vieglās eļļas palīdzību!

Formula ir bagātināta ar vērtīgo kamēlijas eļļu, kas dziļi iesūcas matu struktūrā, atjaunojot matu bojātās daļas un nogludinot matu kutikulu. Jūsu mati kļūst spīdīgāki, gludāki un stiprāki, neuztraucieties par šķeltiem matiem. Jau pēc dažām minūtēm Jūsu mati saņems tiem nepieciešamo enerģiju, tie būs vieglāk ieveidojami, piedodot matiem tieši to mazo odziņu, kas tiem ir nepieciešama.

Lietošana: Matu kopšanai – uzklāt dažus pilienus uz mitriem matiem, tūlītējam, vieglam, nogludinošam efektam. Stilizēšanai – lai iegūtu papildus aizsardzību, uzklāt pāris pilienus eļļas uz matiem pirms to žāvēšanas. Finiš – pēc matu ieveidošanas uzklāt eļļu uz matiem, lai iegūtu papildus spīdumu un krāsas spilgtumu.

Tilpums: 30ml

Produkto aprašymas
Wella
81557421
13 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasAliejai
TikslasBlizgesiui
Neapkrauna plaukų
Nepalieka likučių
Nesulipina plaukų
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Wella Professionals Oil Reflections viegla eļļa (30ml)”


.png .jpg .gif

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart