×

EchosLine Seliar Argan fuīds (150ml)

25,11 €

Fluīds ar argāna eļļu, 150ml

Išparduota
Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 25 loyalty points . Your cart will contain total 25 points that can be converted into a voucher of 0,25 € .


apibūdinimas

Vai Jūs vēlaties pārveidot matus vienā acu mirklī? Padarīt tos spožākus un elastīgākus?  Nekas nevarētu būt vieglāk, ja ar Jums ir kopā maza, eleganta pudelīte EchosLine Serial Argan fluīda.

EhcosLine Serial Argan fluīds ir unikāls dziedniecisko eļļu maisījums, kas vienā mirklī padarīs Jūsu matus spīdīgākus, paklausīgākus un pārsteidzoši elastīgus.

Formulas sastāvā ir vērtīgā argāna eļļa ar vitamīniem un nepiesātinātajām taukskābēm. Šī apbrīnojamā sastāvdaļa parūpēsies par trausliem, šķeltiem un matiem, kas zaudējuši spīdumu. Linsēklu eļļas piesātina matus ar mitrumu, pabaro tos ar uzturvielām un novērš matu izkrišanu. No otras puses, kaņepju eļļa mīkstina matus, padara tos stiprākus un padara matus vieglāk kontrolējamus.

Lietošana: Uzklāt dažus pilienus uz ar dvieli izžāvētiem matiem, lai novērstu matu pūkošanos atšķetinātu matu un iegūtu kondicionējošu efektu.  Uz sausiem matiem matu aizsardzībai un spīdumam. Lai uzlabotu un atjaunotu matu krāsas spožumu un spīdumu, pievienot 5-7ml eļļas krāsas maisījumam un turpināt kā parasti.

Tilpums: 150ml

Produkto aprašymas
EchosLine
9832
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasAliejai
SudėtisSu argano aliejumi
Su vitaminais
TikslasMaitinimui
Minkština plaukus
Plaukų tipas/būklėChemiškai apdorotiems plaukams
Nepaklusniems plaukams
Normaliems plaukams
Smulkiems plaukams
Trapiems (silpniems) plaukams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “EchosLine Seliar Argan fuīds (150ml)”


.png .jpg .gif

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart