×

Wild Color Special Man krēmveida matu krāsa

8,52 €

Krēmveida matu krāsa vīriešiem, 180ml

Tonas

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 8 loyalty points . Your cart will contain total 8 points that can be converted into a voucher of 0,08 € .


apibūdinimas

Mēs zinām, izvēlēties pareizo matu krāsu var būt grūts lēmums. Vai Jūs kādreiz esat sapņojis par trakām matu krāsām – dabīgām matu krāsām, kas pārspēj visas pārējās? Skaistus, spilgtus toņus, kas izstaro sauli un WOW? Tad atklājiet satriecošās WildColor krāsa! Ļaujiet mums iepazīstināt Jūs tuvāk ar šo jauno krāsu tehnoloģija, kas ir izgatavota Itālijā. WildColor formulā ir unikālas sastāvdaļas, kas piepildītas ar speciālām eļļā, kas padara šīs krāsas par inovatīvu produktu krāsu pasaulē. Sastāv no 151 krāsu toņiem, tostarp arī dabīgiem toņiem īpaši lielā tūbiņā, 180ml. Toņi ir veidoti 100% sirmu matu nokrāsošanai. Ļoti augstie ražošanas standarti ļauj brīvi kontrolēt pigmentus, kas līdz šim vēl nebija sasniegts.

Ar WildColor īpašo eļļas kombināciju, kas sastāv no argāna eļļas no Marokas, makadamijas eļļas no Austrālijas, žožobas eļļas no ASV un olīveļļas no Itālijas. Formulā nav iekļauti PPD, rezorcīns un parabēni. WildColor apvieno visus svarīgākos produktus, lai pēc iespējas labāk parūpētos par Jūsu matiem krāsošanas laikā. Krāsu ķīmiski līdzsvarotā formula optimizē produkta sniegumu un respektē matus. WildColor ražošanas standarti ir augstākās kvalitātes, nodrošinot vienmērīgus rezultātus, neatkarīgi no krāsas.

Lietošana: Atšķaidīt matu krāsu ar oksidējošo emulsiju proporcijā 1:2. Ja 180ml tūbiņu sajauc ar 360ml WildColor emulsijas, tas ļauj sasniegt 540ml kopējo produkta tilpumu, dodot tilpumu apmēram 6 krāsošanas reizēm.

Tilpums: 180ml

Produkto aprašymas
WILD COLOR
WC4AAMAN
5 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasDažai
SudėtisBe parabenų
Su argano aliejumi
Su makadamijos aliejumi
Su simondsijų (jojoba) aliejumi
Su vitaminais
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Wild Color Special Man krēmveida matu krāsa”


.png .jpg .gif

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart