×

Alter Ego Booster krēms krāsas pastiprināšanai

7,65 €
Bez amonjaka krēms krāsas pastiprināšanai, 60ml
Tonas

Paskutinė prekė 1 Vienetas
Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 7 loyalty points . Your cart will contain total 7 points that can be converted into a voucher of 0,07 € .


Kodas: BOOSTYELLOW
apibūdinimas

Alter Ego Booster ir krēms krāsas pastiprināšanai, kas palīdzes uzlabot matu krāsu, atkarībā no vēlamā efekta, tas pastiprina un līdzsvaro matu toņus, tādejādi ļaujot Jums iegūt bagātīgas, intensīvas un spilgtas krāsas. Spēcīgā formula nesatur amonjaku, taču satur matu kopjošu maisījumu no augļu ekstraktiem (ābolu, melleņu un granātābolu), kas palīdz uzlabot krāsošanas virzienu: nodrošina intensīvi piesātinātus rezultātus, līdzsvaro krāsas toņus, nodrošina neparastus krāsas efektus.

Alter Ego Booster var lietot kopā ar visām Alter Ego matu krāsām, blainošajām vai tonējošajām, ar amonjaku vai arī bez tā. Booster krāsu var pievienot līdz pat 25% no kopējā maisījuma. Šis kopējais krāsu maisījums ir jāaktivizē ar Co-Activator oksidantu. Izmantojot Alter Ego Booster, Jūs varat uzlabot atsevišķu šķipsnu toni vai arī iegūt intensīvu kopējo matu krāsojumu. Tas palīdz līdzsvarot un neitralizēt nevēlamos pigmentus, nodrošinot harmoniskus toņus.

Lietošana: Ja balto matiņu procentuālais daudzums pārsniedz 20%, ieteicams pievienot nelielu daļu dabīgās bāzes, kas sajaukta ar krāsas pastiprinātāju. Mēs iesakām izmantot Booster Zaļo, Zilo un Violeto maksimāli līdz 5-6 gramiem papildus 50 gramiem bāzes krāsas.

Tilpums: 60ml

Produkto aprašymas
Alter Ego Italy
BOOSTYELLOW
1 Vienetas
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasDažai
SudėtisBe amoniako

Konkrečios nuorodos

ean138008277088174
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Alter Ego Booster krēms krāsas pastiprināšanai”


.png .jpg .gif

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart