×

Alfaparf Milano rEvolution Neon matu krāsa

7,30 € 9,13 €
Hurry up! Sales Ends In
Days Hrs Min Sec

Fluerescējoša, tonējoša matu krāsa, 90ml

Tonas

Prekė su papildomais pasirinkimais 0 Prekės
Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 7 loyalty points . Your cart will contain total 7 points that can be converted into a voucher of 0,07 € .


apibūdinimas

Revolūcija matu radošā krāsošanā ar rEvolution: ekskluzīva un nestandarta matu krāsa individuālā tēla veidošanai.

  • IZCILA IZPILDE: Matu krāsas izcila kvalitāte ļauj iegūt krāsošanas laikā vienmērīgu rezultātu no matu saknēm līdz matu galiem. Uzlabo matu izskatu, piešķirot tiem neticamu mīkstumu un spīdumu.
  • MAKSIMĀLA PRECIZITĀTE: Ideāla tekstūra ļauj precīzi uzklāt krāsu uz matiem, kas garantē sarežģītu krāsošanas metožu pielietošanu maksimāli precīzi. Krēmveida – gela konsistence perfektai maisījuma tekstūrai, lai rādītu dažādus krāsu un toņu variantus.
  • DAUDZPUSĪBA un UNIVERSĀLS RISINĀJUMS: rEvolution produkti ir universāli gan tiem, kas atvērti jaunumiem, gan tiem, kas vēlas piešķirt savam tēlam individualitāti. Ar rEvolution viegli radīt jaunu un modernu tēlu, pielietojot pat klasiskās krāsošanas metodes.

Alfaparf Milano rEvolution Neon intensīvi tonējošā matu krāsa šķipsnu iekrāsošanai un toņa intensitātes pastiprināšanai ar fluorescējošo efektu, krāsas spīd UV gaismā. Nesatur amonjaku. Iztur līdz 5 mazgāšanas reizēm.

Lietošana: Uzklājiet krēmkrāsu uz tīriem, mitriem matiem. Atstājiet uz 10-20 minūtēm atkarībā no vēlamā efekta. Rūpīgi izskalojiet.

Tilpums: 90ml

Produkto aprašymas
Alfaparf
PF015787
0 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasDažai
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Alfaparf Milano rEvolution Neon matu krāsa”


.png .jpg .gif

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart