×

Joico Vero K-PAK Color matu krāsa

11,69 €

Permanentā matu krāsa, 74ml

Tonas

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 11 loyalty points . Your cart will contain total 11 points that can be converted into a voucher of 0,11 € .


apibūdinimas

Meklējiet patieso krāsu toņu sistēmu, kas ļaus Jums brīvi izpausties ar matu krāsām bez uztraukuma, ka Jūs varētu bojāt savus matus? Nokrāsojiet un aizsargājiet savus matus ar Vero K-PAK matu krāsu, vienīgā krāsa pasaulē, kas satur godalgoto K-PAK atjaunojošo sistēmu. Šī sistēma ir iecienīta gan slaveniem matu krāsotājiem, gan arī krāsotājiem mājas apstākļos. Šī krāsa nodrošina spilgtu matu toni, brīnišķīgu matu kondicionēšanu un ilgstošu krāsas rezultātus pēc katras lietošanas reizes.

  • Revolucionārs Quadramine komplekss™, rekonstruē matus un ietver krāsas pigmentus dziļi matu kutikulā, nodrošinot spilgtu matu toni. Galvenā kompleksa priekšrocība: keratīna molekulu klātbūtne, kas ļauj dziļi ieurbties matu garozā un aizpildīt bojātās vietas. Padara matus spēcīgus un spīdīgus.
  • Petentēta Trans Cuticle Delivery System™ sistēma, nodrošina dziļu krāsas pigmentu iekļūšanu matos, krāsojot katru matu šķipsnu no iekšpuses uz ārpusi.
  • Permanentajā krāsā ir minimāls daudzums amonjaka, kas ir atšķirīgs katram matu tonim.

Lietošana:

Tilpums: 74ml

Produkto aprašymas
JOICO
094001
5 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasDažai
Plaukų tipas/būklėDažytiems plaukams

Konkrečios nuorodos

ean13074469472173
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Joico Vero K-PAK Color matu krāsa”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart