×

Hairmed N5 Essential maska bojātiem matiem (2x500ml)

63,00 €

Bagātīga maska bojātiem matiem, 2x500ml

Išparduota
Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 63 loyalty points . Your cart will contain total 63 points that can be converted into a voucher of 0,63 € .


Kodas: N5MSC1000
apibūdinimas

Kad pēc ķīmiskās apstrādes (krāsošana, balināšana, pastāvīga iztaisnošana), siltuma iedarbības (fēns, matu taisnotājs, spēcīga saule) vai citām agresīvām vielām (hlors, vides piesārņojums) matu struktūra kļūst vāja, zaudē spīdumu, elastību un izturību, ir nepieciešams izmantot efektīvus produktus, kas atjaunojoši iedarbojas uz matu šķiedrām (mati ir ādas sastāvdaļa un neatjaunojas paši par sevi). HAIRMED atjaunošana ir veidota, izmantojot atjaunojošās kolagēna un keratīna īpašības, piešķir matiem formu, apjomu un spīdumu, atjaunojot matu struktūru.

N5 Bagātīga maska. Kondicionējoša, nogludinoša un formu piešķiroša maska bāliem un matētiem matiem ar struktūras bojājumiem (no krāsošanas, balināšanas, ķīmiskiem ilgviļņiem, taisnošanas, matu taisnotāja vai fēna termoiedarbības). Tā aizver kutikulas zvīņas un veido aizsargbarjeru pret atkārtotiem bojājumiem, atjauno mata kodolu, padara matus stiprākus, spēcīgākus, mīkstus un spīdīgus.

Lietošana: Uzklājiet produktu uz izmazgātiem, ar dvieli nosusinātiem matiem, ar masāžas kustībām pārklājot visu matu garumu un matu galus. Atstājiet uz 5 minutēm, tad izķemmējiet un izskalojiet ar lielu ūdens daudzumu.

Tilpums: 2x500ml

Produkto aprašymas
HAIRMED
N5MSC1000
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasKaukės
SudėtisSu keratinu
TikslasApsauga nuo garbanos/statiškumo
Apsauga nuo saulės
Atnaujinimui
Blizgesiui
Minkština plaukus
Plaukų paklusnumui
Suteikiantys apimties
Plaukų tipas/būklėDažytiems plaukams
Pažeistiems plaukams
Šviesintiems plaukams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Hairmed N5 Essential maska bojātiem matiem (2x500ml)”


.png .jpg .gif

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart