×

Sebastian Professional Potion 9 veidošanas kondicionieris (50ml)

13,50 €

Nenoskalojams veidošanas kondicionieris, 50ml

Paskutinė prekė 1 Vienetas
Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 13 loyalty points . Your cart will contain total 13 points that can be converted into a voucher of 0,13 € .


apibūdinimas

Sebastian Professional Potion 9 nenoskalojams kondicionieris – unikāla matu kopšanas un veidošanas kombinācija, ideāli piemērota apjomīgiem un viegliem matu sakārtojumiem.

Formulas ir balstīta uz 9 augu ekstraktu un dabīgo eļļu kombinācijas, būs īsts brīnums vājiem, bojātiem matiem. Matu veidošana vēl nekad nav piešķīruši Jūsu matiem tik daudz labuma un skaistuma! Potion 9 kondicioniera sastāvā ir vērtīgās žožobas, safloras un sezama sēklas eļļas; babassu riekstu, olīvu, vakara prīmulu, rīsu kliju, vītolu mizu ekstrakti un zaļā tēja. Šo sastāvdaļu komplekss piedos matiem spīdumu un burvību, pasargās tos no bojājumiem un baros galvas ādu.

Lietošana: Uzklāt Potion 9 kondicionieri uz mitriem vai sausiem matiem. Izžāvēt matus ar fēnu vai ļaut izžūt dabīgā ceļā, lai iegūtu mobilus matu sakārtojumus, vai izmantojiet karstos instrumentus, lai iegūtu burvīgas lokas. Izmantot uz sausiem matiem, lai iegūtu papildus struktūru un kontroli. Uzklāt jebkurā brīdī, lai tūlītēji atjaunotu matu sakārtojumu.

Tilpums: 50ml

Produkto aprašymas
SEBASTIAN Professional
81251193
1 Vienetas
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasKondicionieriai
Tikslas
Blizgesiui
Neapkrauna plaukų
Nepalieka likučių
Nesulipina plaukų
Suteikiantys apimties
Plaukų tipas/būklėVisiems plaukų tipams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Sebastian Professional Potion 9 veidošanas kondicionieris (50ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart