×

Wella Professionals EIMI Ocean Spritz sāls sprejs

16,81 €

Sāls sprejs pludmales lokām, 150ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 16 loyalty points . Your cart will contain total 16 points that can be converted into a voucher of 0,16 € .


apibūdinimas

Pludmales, springi, viļņaini mati nav ārpus Jūsu mērķu robežām. Ar Wella EIMI Ocean Spritz sāls spreju, Jūs varat sasniegt pludmales lokas vienā acu mirklī. Pat tad, ja vēlaties iegūt definētākas cirtas, daudz vairāk kā vienkāršas pludmales lokas, šis sprejs Jums spēs palīdzēt arī tur. Definētas matu cirtas vai vieglas matu lokas, tas viss ir iespējams ar šo spreju.

Izmantojot šo spreju, ir viegli izveidot perfektās formas tikai pāris minūšu laikā. Tas vienmērīgi izplatās visā matu garumā, padarot katru matu šķipsnu paklausīgāku un elastīgāku. Vidējās fiksācijas dēļ, Jūsu mati netiks salīmēti un nebūs lipīgi pieskārienam. Savukārt pateicoties formulā esošajiem sāls minerāliem, termoaizsardzībai un UV filtriem, Jūsu mati tiks pasargāti maksimālajā līmenī.

Fiksācijas pakāpe: 2

Lietošana: Izsmidzināt sausos vai nedaudz mitros matos, pēc tam ar pirkstiem ieveidot pludmales lokas. Lai iegūtu stingrāku tekstūru, pēc formas ieveidošanas, izžāvējiet matus ar fēnu.

Tilpums: 150ml

Produkto aprašymas
Wella
81511687
7 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasDruskos purškikliai
Fiksavimo lygisLengvos fiksacijos
TikslasNeapkrauna plaukų
Nepalieka likučių
Nesulipina plaukų
Plaukų tipas/būklėVisiems plaukų tipams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Wella Professionals EIMI Ocean Spritz sāls sprejs”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart