×

Insight Styling Strong Hold želeja

8,02 €

Stipras fiksācijas želeja, 250ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 8 loyalty points . Your cart will contain total 8 points that can be converted into a voucher of 0,08 € .


apibūdinimas

Bieži iešana uz galējībām var pilnībā izjaukt plānus. Piemēram, pārlieku liela fiksācija var likt Jūsu matiem izskatīties cietiem un salīmētiem kopā, savukārt nepietiekama fiksācija neturēs Jūsu frizūru. Insight Styling želeja droši atbalstīs Jūsu frizūru, nenoslogojot matus.

Šī želeja ir paredzēta ilgstošai frizūras fiksācijai. Ar šo produktu Jūsu mati saglabās savu apjomu, spilgtumu un oriģinalitāti. Viena no šīs želejas priekšrocībām ir tas, ka tā nesalipinās matus kopā. Gluži pretēji, tā nodrošinās vieglu darba izpildi ar vislabāko fiksāciju ideālai frizūrai.

Formulas sastāvā ir eļļas ekstrakti, augi un dažādi vitamīni, kas nodrošinās to, ka mati būs labi pabarotu, kļūs stiprāku un veselīgāki. Pateicoties sastāvā esošajiem UV filtriem, šī želeja pasargās matus un galvas ādu no saules stariem. Tā nemaz nav agresīva, neizsauc alerģiju un kairinājumu, to var lietot par jūtīgas ādas īpašnieki.

Lietošana: Uzklāt uz mitriem vai sausiem matiem. Ieveidot tos pēc savas vēlēšanās.

Tilpums: 250ml

Produkto aprašymas
INSIGHT
IST108
5 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasŽelės
Fiksavimo lygisLabai stiprios fiksacijos
TikslasNeapkrauna plaukų
Nepalieka likučių
Nesulipina plaukų
Plaukų tipas/būklėVisiems plaukų tipams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Insight Styling Strong Hold želeja”


.png .jpg .gif

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart