×

BaByliss PRO MiraCurl MKII loku veidotājs

191,88 €

Profesionāls loku veidotājs

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 191 loyalty points . Your cart will contain total 191 points that can be converted into a voucher of 1,91 € .


apibūdinimas

Automātiskā loku veidošana nekad nav bijusi vienkāršāka un funkcionālāka. BaByliss PRO iepazīstina Jūs ar revolucionāro automātisko loku veidotāju – MiraCurl MKII. Šis profesionālais instruments var viegli aizvietot 3 dažāda izmēra lokšķēres, jo šis veidotājs spēj ieveidot dažāda izmēra lokas!

MiraCurl MKII BAB2666E ir aprīkots ar uzlabotu keramikas kameru, kurai iekšā atrodas 2 dažāda izmēra cilindri – mazs un liels. Šajā jaunajā, uzlabotajā kamerā mati tiek sildīti no visām pusēm, tādejādi uzlabojot loku kvalitāti un nodrošinot to ilgstošu noturību.

Uz roktura atrodas pogas, kas regulē loku veidošanas režīmu – TIGHT, DEFINED un LOOSE. Katrs režīms ļauj Jums izveidot dažāda izmēra un blīvuma lokas, un automātiskā loku kontroles sistēma nodrošina papildus kontroli un drošību. TIGHT režīmā mati tiek aptīti ap mazo cilindriņu, kas nodrošina ciešas, mazas cirtas. DEFINED režīmā atkal tiek izmantots mazais cilindrs, taču pēc cirtu ieveidošanas, tās tiek atbrīvoties no saspringuma un Jūs iegūstat dabīgas, vidēja izmēra cirtas. LOOSE režīmā tiek izmantots lielais cilindrs, kas ļauj ieveidot lielākas, atsperīgākas lokas.

Šai loku veidošanas mašīnai ir 3 temperatūras iestatījumi – 230°C-200°C-180°C. Šī elastīgā temperatūras izvēle ļaus Jums viegli ieveidot lokas un cirtas jebkurā matu tipā, kas padarīs šo loku veidotāju par ļoti universālu instrumentu. Uz roktura varēs atrast pogu temperatūras iestatīšanai, kā arī LED indikatora gaismiņu.

Tāpat kā iepriekš, loku vadības sistēma ļaus Jums izvēlēties Jūsu loku virzienu – pa labi, pa kreisi un alternējot starp abiem. Vienīgā atšķirība ir tā, ka pabeigšanas signāls tagad ir automātisks un tas ir individuāli iestatīts katram temperatūras režīmam. Tomēr tas neliedz Jums palielināt vai samazināt laiku, kurā mati pavada keramikas kamerā.

Funkcijas:

  • Inovatīva keramikas kamera ar diviem dažādiem diametriem
  • 3 režīmi loku veidošanai
  • 3 temperatūras iestatījumi 230°C-200°C-180°C
  • Loku virziena izvēle
  • Automatic Curl Management System – automātiskā loku kontroles sistēma
  • Miega režīms pēc 20 minūšu nelietošanas
  • Automātiskās izslēgšanās pēc 60 minūtēm
  • Profesionāls grozāms vads – 2.7 metri
  • MaxLifePRO EDM digitālais dzinējs ar minimālo darbības laiku 10 000  stundas
  •  

Produkto aprašymas
BaByliss PRO
BAB2666E
10 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

ĮrankiaiGarbanojimo žnyplės
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “BaByliss PRO MiraCurl MKII loku veidotājs”


.png .jpg .gif

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart