×

Hairmed B3 Eudermic Shampoo For Oily Dandruff šampūns (200ml)

14,17 €

Šampūns pret taukaina tipa blaugznām, 200ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 14 loyalty points . Your cart will contain total 14 points that can be converted into a voucher of 0,14 € .


apibūdinimas

Tauku dziedzeri, kas atrodas epidermas virsējā slānī, parasti sastāv no dažādu piesārņojumu maisījuma, ko sauc par galvas ādas taukiem, kam, savukārt, ir svarīga loma epidermas aizsardzībā pret ārējiem agresoriem. Ja galvas ādas tauki dēļ hiper-sekrēciju tauku dziedzeriem tiek saražoti pārmērīgā daudzumā, rodas seboreja, kas var tikt iedalīta: koncentrētā, ja tā ierobežo matu saknes, vai brīvā, ja tauki no ādas pāriet uz matiem. HAIRMED produkti pret taukainiem matiem un galvas ādu darbojas trīs īpašos posmos: noņem lieko tauku daudzumu no matu folikulas un matiem; pakāpeniski regulē tauku sekrēciju un atjauno galvas ādas līdzsvaru, kas nepieciešams matu augšanai.

B3 Šampūns pret taukaina tipa blaugznām. Attīrošs šampūns  no augu un atjaunojamiem resursiem iegūtām sastāvdaļām, maigi iedarbojas uz galvas ādu un padara tos spīdīgus un mīkstus. Nodrošina lielisku taukainu blaugznu kontroli, kā arī nomierina niezi, pateicoties aktīvu sastāvdaļu sinerģiskai darbībai.

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz mitriem matiem, emulģējiet ar ūdeni un masāžu pa visiem matiem. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens un atkārtojiet procedūru, ja nepieciešams.

Tilpums: 200ml

Produkto aprašymas
HAIRMED
B3BNE200
23 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasŠampūnai
TikslasApsauga
Blizgesiui
Jautriai galvos odai
Minkština plaukus
Nuo pleiskanų
Plaukų tipas/būklėPlaukams su pleiskanoms
Riebiems plaukams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Hairmed B3 Eudermic Shampoo For Oily Dandruff šampūns (200ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart