×

Hairmed B4 Eudermic Shampoo Active On Dry Dandruff šampūns (200ml)

14,17 €

Šampūns pret sausa tipa blaugznām, 200ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 14 loyalty points . Your cart will contain total 14 points that can be converted into a voucher of 0,14 € .


apibūdinimas

Parasti galvas ādas šūnas sāk atslāņoties un izkliedējas vidē, neatstājot pēdas, pēc tam tās tiek aizstātas ar jaunām šūnām, kas tiek saukts par "Šūņu maiņu". Kad "Šūnu maiņas” cikls ir paātrināts, šūnu zvīņošanās rezultātā tās uzkrājas, rada mikrobu floru un pārvēršas par taukainām vai sausām blaugznām, atkarībā no galvas ādas tipa. HAIRMED efektīvi novērš blaugznu problēmu, normalizējot pārmērīgu zvīņošanos, pateicoties tās aktīvajām sastāvdaļām savos īpašajos produktos.

B4 Šampūns pret sausa tipa blaugznām. Attīrošs šampūns  no augu un atjaunojamiem resursiem iegūtām sastāvdaļām, maigi iedarbojas uz galvas ādu, lieliski kontrolē sausu blaugznu parādīšanos un padara matus spīdīgus un mīkstus.

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz mitriem matiem, emulģējiet ar ūdeni un masāžu pa visiem matiem. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens un atkārtojiet procedūru, ja nepieciešams.

Tilpums: 200ml

Produkto aprašymas
HAIRMED
B4BNE200
41 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasŠampūnai
TikslasBlizgesiui
Minkština plaukus
Nuo pleiskanų
Plaukų tipas/būklėPlaukams su pleiskanoms
Riebiems plaukams
Sausiems plaukams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Hairmed B4 Eudermic Shampoo Active On Dry Dandruff šampūns (200ml)”


.png .jpg .gif

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart