×

Wella Professionals Invigo Balance Clean Scalp šampūns (250ml)

10,69 €
Šampūns pret blaugznām, 250ml

Paskutinė prekė 1 Vienetas
Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 10 loyalty points . Your cart will contain total 10 points that can be converted into a voucher of 0,10 € .


apibūdinimas

Wella Invigo Clean Scalp šampūns pret blaugznām pilnīgi attīra galvas ādu no keratinizētājām šūnām (blaugznām). Šampūns atšķiras no citiem ar tā maigo iedarbību, pateicoties tam, ka tā sastāvā nav agresīvu sastāvdaļu, fenoksetanols un parabēni. Formulā iekļautas unikālas sastāvdaļas, kas bagātinātas ar vitamīniem un mikroelementiem, tai skaitā, šampanieša ekstraktu un cinka pīritijonu.

Pateicoties šai formulai, šis šampūns nodrošina delikātu un maigu kopšanu. Tas palīdzēs atrisināt galvas ādas lobīšanos un niezi, novērsīs visas neērtības sajūtas un sadziedēs ādu. Pie šampūna regulāras lietošanas, tiks ievērojami uzlabota galvas ādas veselība un tiks apturēta atkārtota blaugznu veidošanās. Mati izskatīsies skaisti, veselīgi, maigi un zīdaini. Brīvi no blaugznām.

Lietošana: Uzklāt nelielu daudzumu šampūna uz mitriem matiem un viegli iemasēt. Rūpīgi ieputojiet un pēc tam noskalojiet. Atkārtot, ja ir nepieciešams.

Tilpums: 250ml

Produkto aprašymas
Wella
81650066
1 Vienetas
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasŠampūnai
Plaukų tipas/būklėPlaukams su pleiskanoms
Visiems plaukų tipams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Wella Professionals Invigo Balance Clean Scalp šampūns (250ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart