×

Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli Liquidi serums (50ml)

19,80 € 24,75 €
Hurry up! Sales Ends In
Days Hrs Min Sec

Serums tūlītējam matu spīdumam, visiem matu tipiem, 50ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 19 loyalty points . Your cart will contain total 19 points that can be converted into a voucher of 0,19 € .


apibūdinimas

Mirdzoši mati ir ikvienas sievietes sapnis. Tas simbolizē veselīgumu, dzīvīgumu un aprūpi, ko Jūsu mati ir pelnījuši. Alfaparf Sublime serums matu mirdzumam ir universāls skaistuma produkts. Tik daudz īpašību tik niecīgi mazā pudelē! Jūs būsiet pārsteigti par to, ko tik nav iespējams ar to izdarīt. Tūlītējs spīdums un matu maigums jau pēc pirmās lietošanas minūtes. Maigums, kuru Jūsu mati sen nav izbaudījuši. Mitrums un negatīvie ārējie faktori. Nekādu problēmu! Šī mazā pudelīte pasargās arī no tā. Daži pilieni un Jūsu mati sāks jaunu dzīvi, dzīvi, kas pilna ar spīdumu un bez pinkām, mēs zinām cik ļoti nepatīkamas tās var būt. Padariet Jūsu matus neatvairāmus. Tieši tādus, kādi esiet Jūs.

Formulas sastāvā ir Urban Defence Pro, biotehnoloģiski aktīva sastāvdaļa, kas sastāv no cukura makromolekulām, kas iegūtas dabīgā fermentācijas procesā, nevis sintezējot. Sastāvā ir arī Shine Fix Komplekss, kas sastāv no linsēklu ekstrakta, palīdz uzlabot matu spīdumu no saknītēm līdz matu galiņiem, un Color Fix Komplekss, kas satur UV filtru un antioksidantus, nodrošina izcilu krāsas aizsardzību.

Lietošana: Izspiest nelielu daudzumu līdzekļa uz rokām un ieklāt nedaudz mitros vai sausos matos visā garumā. Neskalojiet. Veidojiet matus ka parasti.

Tilpums: 50ml

Produkto aprašymas
Alfaparf
PF025389
12 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

TikslasApsauga nuo karščio
Atsparumas drėgmei
Blizgesiui
Drėkinimui
Minkština plaukus
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli Liquidi serums (50ml)”


.png .jpg .gif

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart