×

Insight Anti Dandruff attīrošs serums

15,47 € 19,34 €
Hurry up! Sales Ends In
Days Hrs Min Sec

Attīrošs serums pret blaugznām, 100ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 15 loyalty points . Your cart will contain total 15 points that can be converted into a voucher of 0,15 € .


apibūdinimas

Visu dermatologu galvas sāpes ir seboreja. No vienas puses, tā ir plaši izplatīta un izpētīta slimība, tās cēlonis un ārstēšanas kurss ir zināmi. No otras puses, cilvēki, kas no tā cieš, nepaliek mazāk. Papildus psiholoģiskajiem faktoriem, negatīvā ietekme nāk arī no nepareizi izvēlēta šampūn un sliktas ūdens kvalitātes. Visi šie faktori kopā var sabojāt par pilnīgi veselu galvas ādu. Jums būs nepieciešams Insight Anti Dandruff serums, kas palīdzēs karot ar visām šīm problēmām.

Serums pret blaugznām ir universāls līdzeklis galvas ādai, kurā ietilpst dažādu ārstniecisku augu kombinācija. Visas šīs sastāvdaļas palīdz novērst infekciju rašanos. Ko parasti var redzēt kā matu vispārējā stāvokļa pastiprināšanos, dermas ādas piesārņošanos un lobīšanos, jeb, blaugznas. Dažas sastāvdaļas nomierina ādas niezi, citi samazina kairinājumu un atsvaidzina ādu. Savukārt visas šīs sastāvdaļas kopā neitralizē blaugznu pamatcēloni un novērš blaugznu atkārtotu parādīšanos.

Lietošana: Uzklāt serumu ar masējošām kustībām uz galvas ādas, pēc matu izmazgāšanas ar Insight Anti Dandruff šampūnu. Intensīvai iedarbībai, lietot vienu reizi dienā, vai vismaz trīs reizes nedēļā vismaz 2/3 sekojošas nedēļas. Profilaktiskai iedarbībai, lietot vienu vai divas reizes nedēļā vismaz 5/6 sekojošas nedēļas. Nenoskalot.

Tilpums: 100ml

Produkto aprašymas
INSIGHT
I020
11 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasSerumai
TikslasAtnaujinimui
Blizgesiui
Nuo pleiskanų
Plaukų tipas/būklėPlaukams su pleiskanoms
Visiems plaukų tipams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Insight Anti Dandruff attīrošs serums”


.png .jpg .gif

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart