×

Alter Ego Hasty Too Hi-T-Security sprejs

15,98 €

Sprejs karstuma aizsardzībai, 300ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 15 loyalty points . Your cart will contain total 15 points that can be converted into a voucher of 0,15 € .


apibūdinimas

Alter Ego Hasty Too Hi-T-Security termo-sprejs nodrošinās matu aizsardzību no karstuma un tai pat laikā arī maigi parūpēsies par tiem. Šis unikālais produkts ļaus Jums ieveidot matus neierobežoti daudzos veidos, pat darbojoties ar karstajiem instrumentiem. Pateicoties dabīgajām sastāvdaļām, sprejs palīdzēs saglabāt matu veselību.

Šis sprejs ir vienmērīgi un viegli izsmidzināms visā matu garumā, neatstājot nekādas pēdas un nenosverot matus. Tam ir patīkama salda smarža ar koka apakštoņiem, kas sekos līdzi visas dienas garumā. Pateicoties speciāli izvēlētajām aktīvajām sastāvdaļām, sprejs garantēs maksimālu karstuma aizsardzību bez matu bojāšanas. Tas efektīvi samazinās matu porainību un piedos matiem maigu apjomu. Formulā esošajai kaņepju eļļai ir mitrinošs efekts, kas padarīs matus izcili spīdīgus un zīdainus.

Lietošana: Izsmidzināt uz ar dvieli izžāvētiem matiem, lai pasargātu tos matu žāvēšanas laikā. Izsmidzināt uz sausiem matiem pirms to veidošanas ar lokšķērēm, taisnotājiem vai karstajiem ruļļiem.

Tilpums: 300ml

Produkto aprašymas
Alter Ego Italy
4152
26 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasPlaukų purškikliai
TikslasNeapkrauna plaukų
Nesulipina plaukų
Plaukų tipas/būklėVisiems plaukų tipams
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Alter Ego Hasty Too Hi-T-Security sprejs”


.png .jpg .gif

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart