×

Erreelle Glamour balinošais pulveris (25g)

1,73 €

Zils balinošais pulveris, 25g

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 1 loyalty point . Your cart will contain total 1 point that can be converted into a voucher of 0,01 € .


Kodas: GLAM.S00003
apibūdinimas

Erreelle Glamour zils balināšanas pulveris – kompakts, bez putekļu pulveris ar augstu balinošo efektu. Pulveris nodrošina maksimālu drošību matu struktūrai balināšanas laikā.

Formulas sastāvā ir augsta koncentrācija mitrinošo un mīkstinošo sastāvdaļu, piemēram, kaolīns, Guāra sveķi, zīda un kukurūzas proteīni, nodrošina patstāvīgu matu barošanu un efektīvu matu aizsardzību balināšanas laikā. Kompaktā formula neveido putekļus maisījuma gatavošanas laikā, novēršot kaitīgo daļiņu ieelpošanas iespējamību. Sastāvā ir zilie pigmenti, kas darbojas kā optiskie balinātāji, tiem ir efektīva loma dzeltenā toņa neitralizēšanā. Balinātājs ir piemērots visām balināšanas tehnikām (mèches, balajāžam šatušs un atsevišķām šķipsnām) un visa veida lietošanas metodēm (folija, matu tīkliņš, ķemme utt.).

Lietošana:

  • Izmantot piemērotus cimdus. Nemetāliskā traukā sajaukt 1 daļu balinošā pulvera + 2 daļas oksidanta 20 (6%), 30 (9%) vai 40 (12%). Tūlītēji un ātru uzklāt uz sausiem un nemazgātiem matiem. Atstāt uz matiem līdz ir iegūts vēlamais tonis (aptuveni 20-35 minūtes). Procedūras beigās rūpīgi izskalot matus ar ūdeni, noņemt visus maisījuma atlikumus un izmazgāt matus ar šampūnu. Pēc lietošanas beigām rūpīgi noslēgt balinošā pulvera iepakojumu, uzglabā vēsā, labi vēdinātā vietā.
  • Ekspozīcijas laiks atšķiras atkarībā no vēlamā toņa un izmantotā oksidanta stipruma (20-30-40 vol), matu stāvokļa un apkārtējās vides temperatūras.

Tilpums: 25g

Produkto aprašymas
erreelle
GLAM.S00003
152 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasŠviesinimo priemonės
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Erreelle Glamour balinošais pulveris (25g)”


.png .jpg .gif

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart