×

Kadus Professional Men Solidify It matu želeja

6,99 € 8,74 €
Hurry up! Sales Ends In
Days Hrs Min Sec
Ekstrēmas fiksācijas matu želeja, 100ml

Add to Wishlist

redeem
By buying this product you can collect up to 6 loyalty points . Your cart will contain total 6 points that can be converted into a voucher of 0,06 € .


apibūdinimas

Želeja matu veidošanai – Jūs to noteikti varēsit atrast uz jebkura sevis cienoša vīrieša plauktiņa, lai viņi spētu ieveidot vislabākos matu sakārtojumus. Tiem, kas vēlas tikai to labāko, Kadus Professional radīja īpašu produktu Solidify It želeju, kas būs ideāli piemērota frizūru veidošanai. Papildus aprīkota ar ļoti stipru fiksāciju, kas nodrošinās matu sakārtojumu visas dienas garumā.

Šo želeju var izmantot, lai ieveidotu visdažādākās frizūras, radītu akcentus vai arī ekstremālus matu sakārtojumus. Formulā iekļauti 3D-Sculpt mikro-polimēri, kas nodrošina ļoti stipru fiksāciju, taču tai pat laikā ļaujot matiem izskatīties pēc iespējas dabīgākiem. Aktīvās sastāvdaļas ļauj sasniegt tūlītējus rezultātus, bez jebkādiem matu bojājumiem. Želeja ir viegli lietojama un tik pat viegli noņemama, sniedzot matiem labi koptu izskatu. Pateicoties šim matu veidošanas produktam, Jūsu frizūra izskatīties neatvairāmi jebkurā laikā!

Lietošana: Uzklāt nelielu želejas daudzumu uz mitriem vai sausiem matiņiem, vai arī uz atsevišķām šķipsnām. Ļaut matiem nožūt dabīgā ceļā.

Tilpums: 100ml

Produkto aprašymas
Kadus
81590590
7 Prekės
Nauja

Duomenų lapas

Produkto tipasŽelės
Fiksavimo lygisLabai stiprios fiksacijos
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Kadus Professional Men Solidify It matu želeja”


.png .jpg .gif

Susiję produktai

Pridėkite dovanų maišelį!

Prisijungti

Megamenu

My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart