×

Artego DECO BEAUTY Lovely Light krēmveida balinātājs

45,11 €

Balinošais krēms, 500g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 45 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 45 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,45 € .


Apraksts

Artego Lovely Light ir jaunās paaudzes balinošais krēms. Pakāpeniska (kontrolēta) un efektīva iedarbība, bagātināta ar kukurūzas proteīniem, rīcineļļu un bišu vasku. Lovely Light Bleaching Cream – daudzu laboratorijas pētījumu rezultāts, kura mērķis bija radīt produktu, kas maigi izbalinās matus, padarīs tos spīdīgākus, maigākus un veselīgākus.

Krēmīgā formula tika izstrādāta cilvēkiem, kas ir jūtīgi pret balinošo pulveru lidojošajām daļiņām, putekļiem. Taču tas vēl nav viss! Pateicoties maigajam aromātam, balinošā procedūra būs vēl ērtāka. Samazinātā amonjaka smarža nodrošinās maksimālo komfortu procedūras laikā. Krēms ir gandrīz bez smaržas, jo amonija persulfāts ir samazināt par 50%, salīdzinot ar iepriekšējo Lovely Light krēmveida balinātāju.

Lietošana:

  • Sagatavošana: pirms izmantošanas, paspaidiet produktu, lai sajauktu kopā visas balinātāja sastāvdaļas. Procedūras laikā lietojiet cimdus un uzklāt aizsargkrēmu uz klienta sejas. Sagatavot nepieciešamo maisījumu nemetāliskā bļodiņā ieteicamajā proporcijā (parasti 1:2 – piemēram, 30g Lovely Light balinošā krēma + 60g Lovely Light oksidanta 10, 20 vai 30 Vol. (3%, 6% vai 9%)). Sajaukt ar otiņu līdz brīdim, kad ir izveidojusies viendabīga masa.
  • Izmantošana: uzklājiet krēmu uz sausiem, iepriekš nemazgātiem matiem, sākot ar grūtāk pieejamām vietām. Ja jums ir nepieciešams balināt matu saknes, oksidants nedrīkst būt vairāk par 20 Vol. (6%). Pārliecinoties, ka galvas āda nav kairināta vai bojāta, kā arī pārbaudiet ādas jutīgumu, kā aprakstīts attiecīgajā sadaļā zemāk.
  • Ekspozīcijas laiks: var mainīties no 10 līdz 50 minūtēm, atkarībā no vēlamā efekta. Bieži veikt matu pārbaudes procedūras laikā. Nekad nelietojiet siltuma avotus virs 40°C.
  • Skalošana: pēc ekspozīcijas laika rūpīgi izskalojiet ar Good Society 02 Rich Color šampūnu, pēc tam uzklājiet 02 Rich Color kondicionieri.
  • Ādas jutīguma tests: uz nedaudz mitras ādas vietas 1 cm apjomā aiz auss vai apakšdelma uzklājiet balinošo maisījumu. Atstājiet to uz 30 minūtēm, nenosedzot vai nenoņemot no ādas. Pēc tam rūpīgi noskalojiet un pārbaudiet vai ādai ir radusies pretreakcija. Pēc 48 stundām veiciet atkārotu vizuālo pārbaudi un, ja testētajā ādas zonā nav apsārtuma, izsitumu, niezes vai citas alerģiskas reakcijas, varat turpināt ar matu balināšanu.

Tilpums: 500g

Produkta Detaļas
Artego
0164076
13 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalinātāji
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Artego DECO BEAUTY Lovely Light krēmveida balinātājs”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču