×

Mila Professional WOW BLONDE matu balinātājs

15,86 € 19,82 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Balinošais pulveris līdz 9 toņiem, 500g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 15 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 15 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,15 € .


Apraksts

Mila WOW BLONDE balinošais pulveris, kas ļauj sasniegt nevainojamus blondos toņus, pateicoties spējai saudzīgi balināt matus līdz pat 9 toņiem. Nodrošina precīzu nevēlamo toņu neitralizāciju, samazinot dabīgā un kosmētiskā melanīna atlikumus. Tehnoloģija, kuras pamatā ir biomimētiskais keratīns, atjauno saites matu struktūrā un samazina matu trauslumu. Baobaba eļļa, kas bagāta ar taukskābēm un vitamīniem, baro un mitrina matus.

Bezputekļu formula garantē vieglu produkta uzklāšanu.

Lietošana: Sajauciet balinošo pulveri ar Mila oksidantu (1.9%, 3%, 6%, 9% vai 12%) nemetāliskā traukā proporcijā 1:1.5 vai 1:2, atkarībā no izvēlētās tehnikas un balināšanas pakāpes. Uzklāt maisījumu uz sausiem, iepriekš nemazgātiem matiem. Pārbaudīt rezultātu ik pāris minūtes. Ekspozīcijas laiks no 5 līdz 50 minūtēm, atkarībā no vēlamā rezultāta, matu tipa, matu stāvokļa un izvēlētās balināšanas tehnikas. Procedūras beigās rūpīgi izskalot matus un izmazgāt ar šampūnu.

Tilpums: 500g

Produkta Detaļas
0101138
32 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalinātāji
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Mila Professional WOW BLONDE matu balinātājs”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču