×

Insight Incolor zils balinošais pulveris

19,50 €

Zils balinošais pulveris, 500g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 19 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 19 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,19 € .


Apraksts

Insight Incolor Blue pulveris, lai neitralizētu nevēlamo dzelteno toni matu balināšanas laikā. Nesausina matus un ādu, saglabā nepieciešamo mitruma līmeni visa balināšanas procesa laikā. Uzklāšanas laikā neizdala nepatīkamu smaku. Tam ir labas kondicionēšanas īpašības. Brīdinājums! Produkts var izraisīt alerģiskas reakcijas. Jāveic jutīguma tests. Nelietot uz jutīgas, iekaisušas vai bojātas ādas. Nelietot skropstu un uzacu balināšanai. Izvairieties no produkta saskares ar acīm un seju. Saskares gadījumā nekavējoties izskalojiet ar tekošu ūdeni. Izmantojiet produktu labi vēdināmā vietā ar aizsargcimdiem. Produkts nav paredzēts lietošanai personām, kas jaunākas par 16 gadiem. Uzglabāt vēsā, sausā vietā, bērniem nepieejamā vietā, prom no siltuma avotiem.

Lietošana: Sajaukt 1 daļu pulvera ar 2 daļām aktivatora, līdz tiek iegūta krēmīga konsistence. Atstājiet to ieslēgtu, līdz tiek sasniegts vēlamais apgaismojuma līmenis. Ekspozīcijas laiks: līdz 45 minūtēm.

Tilpums: 500g

Produkta Detaļas
INSIGHT
INC142
9 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalinātāji
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Incolor zils balinošais pulveris”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču