×

Fanola Oro Therapy balinošais pulveris (75g)

3,60 €

Zils balinošais pulveris ar keratīnu, 75g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 3 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 3 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,03 € .


Apraksts

Matu krāsas maiņa ir īpaši delikāts process, kas jāuztic tikai savas jomas profesionāļiem, kā piemēram, itāļu speciālistu izstrādātajam Fanola Oro Therapy balinošajam pulverim. Tas ir daudzpusīgs, patīkams un efektīvs gan īsiem, gan arī gariem matiem. Šis produkts garantē matu balināšanu par vairākiem toņiem vienā procedūrā, neizjaucot matu struktūru, neizžāvējot tos un nekairinot galvas ādu.

Pateicoties unikālajai formulai, tas noņem nevēlamos dzeltenos apakštoņus, savukārt produktā iekļautā keratīna un argāna eļļa veicina matu papildus nostiprināšanu, mīkstināšanu un mitrināšanu. Ar šo pulveri Jūs varat sasniegt vēlamo rezultātu un izbaudīt to!

Lietošana: Sajaukt attiecībā 1:2, samaisīt 1 daļu balinošā pulvera ar 2 daļām oksidanta (3%, 6%, 9%), atkarībā no vēlamā balināšanas līmeņa. Iedarbības laiks 35 min. (atkarībā no vēlamā rezultāta un matu struktūras, laiks var svārstīties no 15 līdz 50 minūtēm). Lai pabeigtu balinošo reakciju, izskalot ar ūdeni, izmantojot īpašu šampūnu krāsotiem matiem.

Tilpums: 75g

Produkta Detaļas
Fanola
1096372a
37 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalinātāji
SastāvdaļasAr argāna eļļu
Ar keratīnu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Fanola Oro Therapy balinošais pulveris (75g)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču