×

BES Decobes Dust Free balinošais pulveris

22,02 €
Balinošais pulveris bez putekļiem, 450g

Noliktavā pēdējās preces 2 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 22 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 22 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,22 € .


Apraksts

Zaļie āboli. Svaiga atsvaidzinoša smarža, kas liek Jums domāt par skaistu rudens dienu vai atspirdzinošu rītu ar veselīgu brokastu sākumu. Tas ir kaut kas tāds, ko BES Decobes bez putekļu balinošais pulveris piedāvā. Jauku, zaļo ābolu smaržu, nevis parasto ķimikāliju smaržu degunā. Šim pulverim ir universāla iedarbība visa veida darbiem: balināšana, izcelšana utt. Katjona proteīns (kolagēna polipeptīds), kas ir daļa no formulas, piešķir pulverim mitrinošas, aizsargājošas un kondicionējošas īpašības. Tas maigi ietekmē matu struktūru un galvas ādu. Pēc balināšanas mati nav dehidrēti, nelūst, paliek spīdīgi un elastīgi.

Priekšrocības:

  • Šis pulveris satur augsti hidrolizētu kviešu proteīnus un kukurūzas cieti, kas ļauj iegūt labākos balināšanas rezultātus, saglabājot veselīgus matus.

Lietošana: Sajaukt vēlamo pulvera daudzumu ar oksidantu, proporcijā 1:2 (1 daļa Decobes Dust Free pulveris + 2 daļas Oksidants). Izvēloties oksidantu, jāņem vērā – sākotnējais tonis, matu kvalitāte, vēlamais balināšanas līmenis.

Profesionāli ieteikumi: Ieteicams lietot Decobes Free Dust balinošo pulveri pie matu balināšanas līdz noteiktam tonim un sekojošas matu krāsošanas.

Tilpums: 450g

Produkta Detaļas
BES
14008452
2 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalinātāji
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “BES Decobes Dust Free balinošais pulveris”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču