×

Montibello Platiblanc Advanced Silky Blond balinošais pulveris (500g)

28,10 €
Balinošais pulveris bez amonjaka un putekļiem, 500g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 28 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 28 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,28 € .


Apraksts

Ka vēlaties pamainīt savu matu krāsu un iegūt jaunus toņus, jūtīga galvas āda var izraisīt problēmas. Un, ja Jums ir jūtīgs deguns? Ak vai! Ja vēlaties iegūt skaistus, mazliet gaišākus matus, varbūt brīnišķīgu blondu toni vai arī vēlaties izcelt šķipsnas, kāpēc gan neizmantot Platiblanc Silk Blond balinošo pulveri? Tas ir labākais risinājums tiem, kas spēj novērtēt kvalitatīvu produktu un rezultātu. Tiem, kas vēlas iegūt labāko rezultātu katru reizi. Balinošais pulveris viegli un bez problēmām padarīs matus par 7 toņiem gaišākus un neizraisīs galvas ādas kairinājumu. Pateicoties pulvera bez putekļu, bez amonjaka un bez smaržas formulai, šis produkts būs piemērots pat tiem ar īpaši jūtīgiem deguniem.

Lietošana:

Nemazgāt matus pirms pulvera lietošanas. Izmantot piemērotus cimdus.

  1. Iemērīt nepieciešamo daudzumu produkta (1:2) nemetāliskā bļodiņā, kas būs piemērota Jūsu izvēlētajai tehnikai.
  2. Pievienot Oxibel aktivācijas krēmu, samaisīt līdz tiek iegūta krēmveida konsistence. Piemērs: Samaisīt 30g balinošā pulvera ar Oxibel aktivācijas krēmu. Ieteicams izmantot svarus precīzai tilpuma iegūšanai.
  3. Pielietot maisījumu atbilstoši izvēlētajai tehnikai. Ekspozīcijas laiks 50-60 minūtes, atkarībā no vēlamā balinošā efekta.
  4. Visbeidzot rūpīgi izskalot matus ar siltu ūdeni un izmazgāt ar neitrālu šampūnu. Iesakām izmantot Treat Naturtech Sensi Dermo šampūnu.
  5. Vienmēr sekojiet līdzi lietošanas instrukcijai.

Tilpums: 500g

Produkta Detaļas
Montibello
MC90010
25 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalinātāji
SastāvdaļasBez amonjaka
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Montibello Platiblanc Advanced Silky Blond balinošais pulveris (500g)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču