×

Kadus Professional Blonding Powder balinošais pulveris (500g)

23,46 € 29,33 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Balinošais pulveris bez putekļiem, 500g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 23 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 23 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,23 € .


Apraksts

Šis unikālais Kadus Blonding Powder balinošais pulveris ir efektīvs jebkuram matu tipam un mēs tiešām esam pārliecināti, ka jebkuram matu tipam. Balinošais pulveris tiks galā gan ar sirmiem, gan ar iepriekš krāsotiem matiem. Ar savu maģisko formulu, kas satur Advanced Lightening System tehnoloģijas, izbalinās pilnīgi visas krāsas paliekas, piešķirot Jūsu matiem blondus toņus, ko Jūs nevarētu sagaidīt pat savā nākamajā dzīvē. Ideāls līdzeklis matu balināšanai līdz pat 7 toņiem un pateicoties tā balinošajai sistēmai, kas satur speciālus lipīdus. Jūsu matiem tiek saglabāts mitruma līmenis un atšķirībā no citiem balinošajiem pulveriem, šis nebojā Jūsu matus līdz tie kļūst nedzīvi.

Lietošana: Blonding Powder rūpīgi jāsajauc kopā ar Kadus emulsijām, emulsijas koncentrācija ir atkarīga no vēlamā rezultāta. Uzklāt maisījumu uz nemazgātiem matiem. Ekspozīcijas laiks ir atkarīgs no matu stāvokļa un vēlamā rezultāta, ieteicam pārbaudīt matus ik pēc 5-10 minūtēm. Maksimāli pieļaujamais ekspozīcijas laiks ir 50 minūtes. Pēc matu balināšana rūpīgi tos noskalot ar šampūnu.

Tilpums: 500g

Produkta Detaļas
Kadus
81595628
5 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalinātāji
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Blonding Powder balinošais pulveris (500g)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču