×

Erreelle Glamour balinošais pulveris (500g)

16,93 €

Zils balinošais pulveris, 500g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 16 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 16 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,16 € .


KODS: GLAM.S00001
Apraksts

Erreelle Glamour zils balināšanas pulveris – kompakts, bez putekļu pulveris ar augstu balinošo efektu. Pulveris nodrošina maksimālu drošību matu struktūrai balināšanas laikā.

Formulas sastāvā ir augsta koncentrācija mitrinošo un mīkstinošo sastāvdaļu, piemēram, kaolīns, Guāra sveķi, zīda un kukurūzas proteīni, nodrošina patstāvīgu matu barošanu un efektīvu matu aizsardzību balināšanas laikā. Kompaktā formula neveido putekļus maisījuma gatavošanas laikā, novēršot kaitīgo daļiņu ieelpošanas iespējamību. Sastāvā ir zilie pigmenti, kas darbojas kā optiskie balinātāji, tiem ir efektīva loma dzeltenā toņa neitralizēšanā. Balinātājs ir piemērots visām balināšanas tehnikām (mèches, balajāžam šatušs un atsevišķām šķipsnām) un visa veida lietošanas metodēm (folija, matu tīkliņš, ķemme utt.).

Lietošana:

  • Izmantot piemērotus cimdus. Nemetāliskā traukā sajaukt 1 daļu balinošā pulvera + 2 daļas oksidanta 20 (6%), 30 (9%) vai 40 (12%). Tūlītēji un ātru uzklāt uz sausiem un nemazgātiem matiem. Atstāt uz matiem līdz ir iegūts vēlamais tonis (aptuveni 20-35 minūtes). Procedūras beigās rūpīgi izskalot matus ar ūdeni, noņemt visus maisījuma atlikumus un izmazgāt matus ar šampūnu. Pēc lietošanas beigām rūpīgi noslēgt balinošā pulvera iepakojumu, uzglabā vēsā, labi vēdinātā vietā.
  • Ekspozīcijas laiks atšķiras atkarībā no vēlamā toņa un izmantotā oksidanta stipruma (20-30-40 vol), matu stāvokļa un apkārtējās vides temperatūras.

Tilpums: 500g

Produkta Detaļas
erreelle
GLAM.S00001
58 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalinātāji
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Erreelle Glamour balinošais pulveris (500g)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču