×

DCM Dust-Free balinošais pulveris (500g)

11,77 €

Bez putekļu balinošais pulveris, 500g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 11 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 11 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,11 € .


Apraksts

DCM Non-Volatile Lightening Powder bez putekļu balinošais pulveris ar parocīgu krēmveida konsistenci. Paredzēts visiem matu tipiem un visām balināšanas metodēm. Ideāli piemērots darbam ar sarežģītām metodēm – šatuš, balajāžs, utt. Pulveris nodrošina stabilu matu aizsardzību un palīdzēs saglabāt matu struktūra kvalitāti. Piemērots balināšanai līdz pat 7 toņiem.

Pateicoties pulvera tekstūrai un īpaši izstrādātajai formulai, tā nodrošinās ideālu saķeri ar matu virsmu, kas nodrošinās viendabīgu balinošo rezultātu un būs īpaši ērti lietojams ar sarežģītām balināšanas tehnikām. Padarīs matu maigus, zīdainus, labi kondicionētus un palīdzēs novērst matu izžūšanu balināšanas laikā.

Lietošana: Sajaukt 25g DCM balinošo pulveri (1 daļa) + 37.5ml DCM oksidanta 3/6/9/12% (1.5 daļas) vai 50ml DCM oksidanta 3/6/9% (2 daļas) atkarībā no vēlamā toņa un balināšanas metodes. Izturēšanas laiks: līdz 50 minūtēm.

Pēc procedūras beigām, izskalot matus ar lielu daudzumu ūdens. Uzklāt DCM Balancing After Color šampūnu, lai noņemtu visus sārmainos pārpalikumus no matiem un galvas ādas.

Tilpums: 500g

Produkta Detaļas
DCM
980006
5 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalinātāji
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “DCM Dust-Free balinošais pulveris (500g)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču