×

Blogs

Fēni Ar Jonu Tehnoloģiju

Fēni Ar Jonu Tehnoloģiju

Šodien profesionālo frizieru instrumentu tirgū tiek piedāvāti dažādi instrumenti ar jonu: ne tikai fēni, bet arī taisnotāji un matu sukas, kuri palīdz labāk kopt Jūsu matus arī mājas apstākļos.

Tiek uzskatīts, ka fēna lietošana slikti ietekmē matu veselību. Profesionālo ierīču gadījumā tā nav gluži taisnība: fēnu augstā jauda ļauj ievērojami saīsināt žāvēšanas laiku, bet jonizācija – saglabāt matu veselību.

Jūs krāsojat matus, un Jums liekas, ka tie ir ievērojami sausāki, nekā pirms krāsošanas? Jūsu mati nespīd un ir grūti ķemmējami? Sapinas un elektrizējas?

Visu šo problēmu risinājums ir veidošanas instrumenti ar jonu. Kaut vienreiz izžāvējot matus ar fēnu ar jonizāciju, Jūs redzēsiet atšķirību: mati kļūst ievērojami gludāki, spīdoši, mīksti un izskatās veselīgāki.

Joni ir elektriski ielādētās daļiņas. Mata virsmā jau pastāv pozitīvs lādiņš, kas liek matiem „atsperties" vienam no otra – par šo parādību mēs sakām „mati elektrizējas". Negatīvi ielādētie joni šo efektu neitralizē, liekot matiem būt gludiem.

Joni, ietverot mitrumu no gaisa, pasargā matus no izžūšanas. Tas ir īpaši svarīgi krāsotiem matiem – jonizācija ļauj saglabāt matu dabīgo spīdumu un kompensēt mitruma zudumu.

Zema gaisa mitruma rezultātā, īpaši ziemas periodā, mati pūkojas un izžūst, elektrizējas, paliek grūti veidojami. Jonizācija ievērojami samazina matu elektrisko lādiņu – rezultātā veidot frizūru ir daudz vieglāk.

1 Komentāri

  • Telkom University saka:

    Can you elaborate on how professional hairdressing tools, with their high power and the emission of negative ions, differ from the common belief that blow drying has a harmful influence on hair, and how these features contribute to maintaining the health of the hair?

    Visit us telkom university

Atstāt atbildi

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču