×

Mila Professional Rich Therapy botoksa procedūra

4,26 €

Divdaļīgs komplekts ekspress keratīna kopšanai, 2x12ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 4 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 4 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,04 € .


Apraksts

Divkomponentu komplekts ekspress keratīna kopšanai Mila PRO Rich Therapy, kas atjauno ļoti bojātus, dehidrētus un novājinātus matus. Efektīvi nostiprina bojātās matu struktūras, kas atrodas starp mata serdi un garozu. Aizpilda un nogludina tās, samazinot matu trauslumu. Atbalsta disulfīda saišu atjaunošanos, kas savieno keratīna ķēdes. Tas nodrošina keratīna struktūru elastību un padara matu šķiedras stipras un elastīgas. Procedūra ilgstoši baro matus, piešķir tiem maigumu un uzlabo to toni. Rezultātā šķipsnas patīkami atstaro gaismu, kas nodrošina matiem satīna spīdumu. Rezultāti ir redzami jau pēc pirmās lietošanas reizes.

Divfāzu kopšanas sastāvs papildus ietver barojošu, mīkstinošu līdzekli - makadāmijas eļļu. Šī sastāvdaļa ir bagāta ar taukskābēm un kāliju. Uztur matu optimālo mitruma līmeni, padarot tos mirdzošus un gludus. Tā nomierina kairinātu galvas ādu un, pateicoties tajā esošajam dabīgajam saules aizsargkrēmam, aizsargā pret UV starojuma kaitīgo ietekmi. Makadāmijas eļļa papildus palēnina matu un galvas ādas novecošanās procesu.

Lietošana: Sajaukt 2 paciņu saturu nemetāliskā traukā un enerģiski samaisīt, līdz iegūta viendabīga konsistence. Vienmērīgi izplatīt maisījumu iepriekš izmazgātu un ar dvieli nosusinātu matu garumā, atstāt iedarboties uz 15 minūtēm un pēc tam rūpīgi izskalot ar siltu ūdeni.

Tilpums: 2x12ml

Produkta Detaļas
0106006A
101 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBotokss
SastāvdaļasAr keratīnu
Ar makadāmijas eļļu
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Galvas ādas attīrīšanai
Matu stiprināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Nomierinošs
Pretnovecošanās
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Atsauksmes(4)

Atsauksmes

Preces vērtējums:
4 vidējais, pamatojoties uz 4 vērtējumiem.

Sintija Vanaga 28.09.2023

botox

Nezinu, laikam kā kuram. Uz maniem matiem galīgi garām, labāk nebūtu naudu izmetusi. Mati vienkārši traģiski. Nepatika!!!

Vai šī atsauksme bija noderīga?

Eva 07.08.2023

Ideāls

ideāls līdzeklis matiem. Zīdaini, gludi un mīksti. Mati liekas piepildīti. Iesaku. Matiem garumā zem krūtīm ņēmu 2 iepakojumus, knapi pietika, klāju ar otu labākam segumam.

Vai šī atsauksme bija noderīga?

Kira Gorkunova 18.05.2023

Quick botox

Šī procedūra ir vienkārši lieliska!!!! Tiešām kā pēc salona apmeklējuma. Mati ir spīdīgi, zīdaini kā pēc matu taisnotāja.

Vai šī atsauksme bija noderīga?

Sigita Vīksnīte 20.01.2023

!

Ļoti labs. Vienu reizi ieliku, sajūta,kā friziera apmeklējums. Iesaku.

Vai šī atsauksme bija noderīga?

Jūs novērtējat “Mila Professional Rich Therapy botoksa procedūra”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču