×

KACH BHX Botohair Effect botokss

19,69 €

Profesionāls matu kopšanas līdzeklis ar Botoksa efektu, 20ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 19 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 19 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,19 € .


Apraksts

KACH BHX Botohair Effect botokss ir ideāls veids, kā mitrināt matus un novērst matu pūkošanos. Tas padarīs matus gludus un atkal dzīvus. Pietam, mitrināšana nav vienīgais, ko spēj paveikt šis līdzeklis, tas arī palīdz noslēgt matu kutikulu, novēršot matu bojājumu un jebkādas šķeltu matu galiņu pazīmes. Jums ir neierobežoti daudz veidu kā izmantot šo līdzekli. Lietojiet to atsevišķi, lai iegūtu veselīgi mitrinātus un atjaunotus matus, vai arī izmantojiet kopā ar Aminoplazmu, lai pastiprinātu efektu. Var izmantot kopā arī ar krāsām un balinātājiem, lai piešķirtu matiem papildus aizsardzību, nezaudējot krāsas un balinātāja efektivitāti. Nav nepieciešams zaudēt cerības un sadzīvot ar viduvējiem matiem, tie var būt skaisti, veselīgi un paīstam spīdīgi tikai dažās minūtēs. Jūtieties lepni par saviem matiem neatkarīgi no tā, kur Jūs esat.

Lietošana salonā: Pēc matu izmazgāšanas ar KACH DC šampūnu, iepilināt 1- 4ml botoksa (atkarībā no matu garuma un biezuma) bļodiņā un sajaukt ar ūdeni (Proporcija 1:6 līdz 1:8, atkarībā no vēlmās līdzekļa intensitātes) līdz ir iegūta krēmīga konsistence. Vienmērīgi uzklāt maisījumu uz matiem un izķemmēt, vienmērīgākam pārklājumam. Uzlikt cepurīti un noturēt botoksu matos 15 minūtes zem siltuma. Labākai iedarbībai, matus pilnīgi neizskalot, izskalot tikai 50-80%. Izžāvēt matus ar dvieli vai arī ar fēnu. Lai iegūtu ilgstošu efektu, 3 nedēļas, iztaisnot matus ar taisnotāju.

Lietošana mājas apstākļos: Lietojiet KACH botoksu kondicioniera vai maskas vietā. Izmazgājiet matus ar KACH RR vai KACH RH matu šampūnu, nosusiniet matus ar dvieli. Uzklājiet uz matiem iepriekš sagatvotu botoksa masu (sajauciet trauciņā botoksu ar siltu ūdeni proporcijā 1:20, 1 daļa botoksa, 20 daļas silta ūdens). NEIZSKALOJIET! Izžavējiet un ieveidojiet matus kā parasti. Šis ir lielisks veids kā ataudzēt matus bez sašķeltiem galiem īsā laika periodā!

Tilpums: 20ml

INSTRUKCIJA

Produkta Detaļas
KACH
BHX20
189 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBotokss
Eliksīri
Serumi
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Matu nogludināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(2)

Atsauksmes

Preces vērtējums:
5 vidējais, pamatojoties uz 2 vērtējumiem.

Margarita GRACOVA 05.12.2023

good

makes the hair silky smooth, for very thinn damaged hair you may not rinse it off, just leave it in, blowdry and iron. saves effect for 1-2 weeks, then reapply to prevent breakage.

Vai šī atsauksme bija noderīga?

Tatjana Mihņeviča 17.02.2023

Lielisks rezultāts mājas apstāļos! Neticami!!

Man ir reti un ļoti plāni mati, baidījos ka būs pa smagu un mati būs taukaini, bet noriskēju un nenožēloju! Taisīju gan nedaudz savādāk - 1:10 ar ūdeni un neskaloju, izžāvēju ar aukstu gaisu un iztaisnoju 190°. Mati, kā zīds!!

Vai šī atsauksme bija noderīga?

Jūs novērtējat “KACH BHX Botohair Effect botokss”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču