×

KACH BHX Botohair Effect serums

10,66 €

Profesionāls matu kopšanas līdzeklis ar liftinga efektu, 20ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 10 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 10 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,10 € .


Apraksts

KACH BHX Botohair Effect botokss ir ideāls veids, kā mitrināt matus un kontrolēt matu pūkošanos. Tas padarīs matus gludus un gatavus jaunam dzīves sākumam. Taču mitrināšana nav vienīgai, ko spēj paveikt šis līdzeklis, tas arī palīdz noslēgt matu kutikulu, novēršot matu bojājumu un jebkādas šķeltu matu galiņu pazīmes. Jums ir neierobežoti daudz veidu kā izmantot šo līdzekli. Lietojiet to atsevišķi, lai iegūtu veselīgi mitrinātus un atjaunotus matus, vai arī izmantojiet kopā ar Aminoplazmu, lai pastiprinātu efektu. Var izmantot kopā arī ar krāsām un balinātājiem, lai piešķirtu matiem papildus aizsardzību, nezaudējot krāsas un balinātāja efektivitāti. Nav nepieciešams zaudēt cerības un sadzīvot ar viduvējiem matiem, tie var būt skaisti, veselīgi un gatavi reklāmām tikai dažās minūtēs. Jūtieties lepni par saviem matiem neatkarīgi no tā, kur Jūs esat.

Īpaši veidots trausliem un vājiem matiem

Lietošana: Pēc matu izmazgāšanas ar KACH DC šampūnu, iepilināt 1-4ml botoksa bļodiņā un sajaukt ar ūdeni līdz ir iegūta krēmīga konsistence. Vienmērīgi uzklāt maisījumu uz matiem un izķemmēt, vienmērīgākam pārklājumam. Uzlikt cepurīti un noturēt botoksu matos 15 minūtes zem karstuma. Labākai iedarbībai, matus pilnīgi neizskalot, izskalot tikai 50-80%. Izžāvēt matus ar dvieli vai arī ar fēnu. Lai iegūtu ilgstošu efektu, 3 nedēļas, iztaisnot matus ar taisnotāju.

Tilpums: 20ml

INSTRUKCIJA

Produkta Detaļas
KACH
SRM20
405 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBotokss
Eliksīri
Serumi
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Matu nogludināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “KACH BHX Botohair Effect serums”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču