×

Mila IQ CARE lamelārais ūdens (750ml)

31,31 €

Lamelārais ūdens, 750ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 31 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 31 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,31 € .


Apraksts

Lamellar IQ Care Water ir inovatīvs produkts, kas palīdzēs atjaunot, mīkstināt un nogludināt vidējas līdz augstas porainības matus. Formula ir bagātināta ar stiprinošu prebiotiķi, inulīnu, un augu proteīnu kompleksu, kas efektīvi aizpilda un atjauno bojāto matu struktūras. Tas atvieglo matu atšķetināšanu, mīkstina, piešķir spīdumu un piešķir matiem ūdens virsmas efektu.

  • AUGU PROTEĪNU KOMPLEKSS: Hidrolizētie kviešu proteīni ir atbildīgi par mikrobojājumu aizpildīšanu matu struktūrā. Tie atjauno matus un tie kļūst izturīgāki pret bojājumiem. Proteīni veicina matu stiebra pietūkumu, saglabājot mitrumu un palielinot matu apjomu. Tie veido aizsargplēvi uz matu virsmas, kas piešķir šķipsnām maigu spīdumu un zīdainu gludumu.
  • INULĪNS: Tas ir fruktozes un glikozes polimērs, ko visbiežāk iegūst no cigoriņa saknes. Tas ir prebiotiķis, kas regulē galvas ādas baktēriju mikrofloru, pateicoties kam matiem tiks uzturēts izcils veselības stāvoklis. Tas pieder pie mitrinātāju grupas, t.i., higroskopiskas mitrinošas vielas, kurām piemīt spēja saistīties ar ūdens molekulām un noturēt to matos. Pateicoties tam, mati ir spīdīgi, gludi un īpaši viegli.
  • MELNĀS ĶIMENES EKSTRAKTS: Šī auga sēklas satur daudz vērtīgu sastāvdaļu: vitamīnus, nepiesātinātās taukskābes, ēteriskās eļļas. Nodrošina nostiprinošas un mitrinošas īpašības. Padara matus pieskārienam un baro tos visā garumā.

Lietošana:

  1. Pēc matu izmazgāšanas ar šampūnu, uzklāt līdzekli matos ar zigzaga kustībām. Izplatīt visā matu garumā un galiņos, maigi iemasējot. Pēc 10-20 sekundēm rūpīgi noskalot.
  2. Ieteicamais produkta daudzums:
    1. 15-20ml – īsiem, pusgariem, plāniem, zemas un vidējas porainības mati.
    2. 30-40ml – gariem, bieziem, cirtainiem un ļoti porainiem matiem.
  3. Izmantot tikai saskaņā ar norādījumiem. Uzglabāt istabas temperatūrā. Produkta aktivizēšanu var pavadīt siltuma sajūta.

Tilpums: 750ml

Produkta Detaļas
0102003
35 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsLamelārais ūdens
Pēc iedarbībasApjomam
Atjaunošanai
Barojošs
Matu galiņiem
Matu nogludināšanai
Matu stiprināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Porainiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Mila IQ CARE lamelārais ūdens (750ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču