×

CHI Rose Hip Oil ceļojuma komplekts

22,31 €

Šampūns, 59ml + Kondicionieri, 59ml + Toniks, 59ml + Matu laka, 74g

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 22 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 22 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,22 € .


Apraksts

CHI Rose Hip Oil šampūns

CHI Rose Hip Oil šampūns krāsotiem matiem maigi attire matus, neietekmējot matu krāsu. Bagātināts ar mežrozīšu eļļu, C vitamīnu un antioksidantiem, baro matu struktūru un nodrošina matu aizsardzību pret izbalēšanu, pastiprina krāsas intensitāti un spilgtumu kosmētiskajām matu krāsām.

Lietošana: Izspiest pietiekamu daudzumu šampūna uz plaukstas un ieziest mitros matos, iemasēt, ieziepēt un kārtīgi izskalot. Tad izmantot CHI Rose Hip Oil kondicionieri.

Tilpums: 59ml


CHI Rose Hip Oil kondicionieris

CHI Rose Hip Oil kondicionieris krāsotiem matiem, baro sausus un nespodrus matus, nodrošinot nepieciešamo mitrumu. Kondicioniera zemā pH sastāvs, nodrošina matu krāsas noturību un krāsas piesātinātību. Vitamīns C piedod matiem žilbinošu spīdumu.

Lietošana: Izmazgāt matus ar CHI Rose Hip Oil šampūnu un pēc tam uzklāt matiem kondicionieri uz ar dvieli izžāvētiem matiem, sākot ar matu vidusdaļu un pabeidzot ar matu galiņiem. Atstāt uz pāris minūtēm un izkalot matus ar vēsu ūdeni.

Tilpums: 59ml


CHI Rose Hip Oil neizskalojams toniks

CHI Rose Hip Oil neizskalojams toniks/kondicionieris - ir īsts vitamīnu kokteilis  vājiem un krāsotiem matiem. Toniks baro matus, atjauno optimālo mitrumu matos, spīdumu un padara tos spēcīgākus. Tonika īpašā formula noņem matu pūkainību un novērš statisko elektrību, piedod matiem gludumu un atvieglo to ieveidošanu. Krāsu aizsargājošās komponentes, nodrošina krāsas izturību, neļauj tai pārāk ātri izbalēt. Mežrožu eļļai ir zems pH līmenis, kas nodrošina matiem skaistu spīdumu. 

Pielietojums: Vienmērigi, bet dāsni izsmidzināt uz matiem un izķemmēt. Ieveidot matus kā parasti.

Tilpums: 59ml


CHI 44 Iron Guard Style&Stay matu laka

CHI 44 Iron Guard Style & Stay matu laka, kas nodrošina ilgstošu fiksāciju un nodrošina matu aizsardzību pret termiskajiem stilizācijas instrumentiem. Ideāli piemērots mati ieveidošanai ar fēnu, cirtu veidošanai ar paliekošu fiksāciju. Nesatur parabēnus.

Lietošana: Uzsmidzināt uz sausiem vai 90% sausiem matiem/matu cirtām pirms karsto instrument lietošanas: fēna, sukas uncitiem karstajiem instrumentiem. Dod dabisku spīdumu, izturību un nodrošina termisko aizsardzību.

Tilpums: 74g

Produkta Detaļas
CHI
CHK8398
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Lakas
Toniks
Šampūni
Pēc iedarbībasBarojošs
Krāsas noturībai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisKrāsotiem matiem
Normāliem matiem
Visiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “CHI Rose Hip Oil ceļojuma komplekts”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču