×

CHI Keratin ceļojuma komplekts

19,83 €

Šampūns, 59ml + Kondicionieris, 59ml + Sprejs, 59 + Serums, 59ml

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 19 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 19 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,19 € .


Apraksts

CHI Keratin šampūns ar keratīnu

Maigi attīra un atjauno bojātos matus, papildinot bojātos keratīna līmeņus. Svarīgās jojobas un argāna eļļas liek ievadītas dzīļi matu stiebra, lai sekmētu ilgāk veselīgus un spīdīgus matus un novērstu to lūšanu nākotnē. Bez sulfātiem un parabēniem.

Lietošana: Uzklājiet šampūnu mitros matos, iemasējiet kamēr rodas bagātas putas. Kārtīgi izskalojiet matus. Nepieciešamības gadījumā atkārtojiet procedūru. Labāko rezultātu sasniegšanai rekomendējām lietot visu produkciju no CHI Keratin serijas.

Tilpums: 59ml


CHI Keratin kondicionieris ar keratīnu

Kondicionieris ar keratīnu atjauno mitruma līmeni matos, padara tos gludus un veselīgus. Atjaunojošās sastāvdaļas palīdz stiprināt un aizvērt matu kutikulu, lai saglabāt mitruma līmeni, novērst lūšanu un aizsargāt matus pret turpmākiem bojājumiem. Bez parabēniem.

Lietošana: Pēc mazgāšanas ar šampūnu, ieklājiet bagātīgu daudzumu matos, koncentrējoties uz bojātājam zonām. Atstājiet uz 3-5 minūtem. Kārtīgi izskalojiet ar vēsu ūdeni. Labāko rezultātu sasniegšanai rekomendējām lietot visu produkciju no CHI Keratin serijas.

Tilpums: 59ml


CHI Keratin Leave-In kondicionieris

Kondicionieris-sprejs ar keratīnu atjauno mitruma līmeni matos, padara tos gludus un veselīgus. Atjaunojošās sastāvdaļas palīdz stiprināt un aizvērt matu kutikulu, lai saglabāt mitruma līmeni, novērst lūšanu un aizsargāt matus pret turpmākiem bojājumiem. Bez parabēniem.

Lietošana: Izsmidziniet kondicionieri tīros matos, nenoskalojiet. Veidojiet frizūru. Labāko rezultātu sasniegšanai rekomendējām lietot visu produkciju no CHI Keratin serijas.

Tilpums: 59ml


CHI Keratin Flexible Hold matu laka

Stipra un elastīga laka matu stilizācijai. Lieliska laka matu sakārtošanai un dažādu frizūru veidošanai. Matu laka papildināta ar keratīnu, lai stiprinātu matus un samazinātu matu lūzumu. Piešķir matiem mirdzumu. Vispusīga matu laka stilizācijai, nenoslogo matus.

Lietošana: Uzsmidziniet uz frizūras, turējiet 20 cm no galvas.

Tilpums: 74g

Produkta Detaļas
CHI
CHK8396
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Serumi
Spreji
Šampūni
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “CHI Keratin ceļojuma komplekts”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču