×

Hairmed Synergy Lightness D2 B2 Bm komplekts taukainiem matiem

47,12 €

Komplekts taukainiem matiem vai galvas ādai

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 47 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 47 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,47 € .


KODS: SINCRLEGG400
Apraksts

Lieki tauki uz galvas ādas un/vai uz matiem (taukaina galvas āda vai mati). Noņem galvas ādas tauku slāni no folikulām, attīra galvas ādu un matus, stimulējot fizioloģisko matu augšanu. 

D2 Galvas ādas tauku līdzsvarojošs attīrošs līdzeklis. Dubultas iedarbības līdzeklis, kas attīra un noņem lieko galvas ādas taukainību gan virspusē, gan folikula iekšpusē, vienlaikus regulējot galvas ādas tauku līmeni. Tas nomierina niezi un tonizē galvas ādu, tādējādi uzlabojot skābekļa padevi.

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz galvas ādas līniju pēc līnijas. Izplatiet to vienmērīgi un maigi iemasējiet apļveida kustībām. Atstājiet uz pāris minūtēm. Pievienojiet nelielu daudzumu remdena ūdens un ar masāžas kustībām iesmērējiet produktu arī uz matiem. Pēc tam izskalojiet.

  • Ieteicamais biežums: šokējošam efektam divreiz nedēļā 1 / 2 mēnešus,sākotnējai ārstēšanai. Uzturēšanai: reizi nedēļā.

Tilpums: 100ml

 

B2 Galvas ādas tauku līdzsvarojošs matu šampūns. Attīrošs līdzeklis, kas bagātināts ar īpašām tauku līmeni regulējošām sastāvdaļām, tam piemīt savelkoša un dezinficējoša darbības, kas ilgāk saglabā matu vieglumu un apjomu. Pateicoties virsmaktīvām vielām no augiem un citiem atjaunojamiem resursiem, līdzeklis maigi iedarbojas uz galvas ādu, un ir piemērots arī ikdienas lietošanai.

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz mitriem matiem, emulģējiet ar ūdeni un masāžu pa visiem matiem. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens un atkārtojiet procedūru, ja nepieciešams.

Tilpums: 200ml

 

Bm enerģiju piešķirošs bio-losjons. Līdzsvaru atjaunojošs losjons pret matu izkrišanu, kā arī produkts lietošanai starp šoka terapijas cikliem ar L1 losjonu. Tās īpašās sastāvdaļas stiprina matus no saknēm, līdzsvaro galvas ādas stāvokli, kā arī stimulē svarīgu funkciju darbību. Ideāli piemērots cīņai pret matu izkrišanu un profilaksei.

Lietošana: Pilienu pēc piliena uzklājiet līdzekli uz galvas ādas, piespiežot ar pirkstu galiem, lai stimulētu labāku produkta iesūkšanos; Neizskalojiet un pagaidiet dažas minūtes pirms sākat žāvēt matus.

  • Ieteicamais biežums: vispirms vienreiz vai divreiz nedēļā 1 / 2 mēnešus.
  • Uzturēšanai: reizi nedēļā. Var lietot arī uz sausiem matiem.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
SINCRLEGG400
17 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsFluīdi
Losjoni
Šampūni
Pēc iedarbībasApjomam
Attīrošs
Galvas ādas attīrīšanai
Matu stiprināšanai
Pret matu izkrišanu
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Bojātiem matiem
Krāsotiem matiem
Lokainiem matiem
Plāniem matiem
Taisniem matiem
Taukainiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed Synergy Lightness D2 B2 Bm komplekts taukainiem matiem”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču