×

Insight Incolor eļļa galvas ādai

12,69 €

Līdzeklis galvas ādas aizsardzībai pirms procedūrām, 150ml

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Insight Incolor ādu aizsargājoša eļļa, atrisinās visbiežāk sastopamās jūtīgas galvas ādas problēmas, kas rodas reakcijā ar matu krāsām, pārvēršot ādu sarkanā un iekaisušā traģēdijā. Produkts ir veidots, lai efektīvi apkarotu šīs problēmas ar savām antioksidantu un pret iekaisuma īpašībām. Izmanto tieši pirms matu krāsošanas, pievienojot 3-4 pilienus krāsai vai arī uzklājot nelielu daudzumu tieši uz ādas.

Šī ādu aizsargājošā eļļa izveidos barjeru uz ādas virsmas, pasargājot to no krāsas negatīvās ietekmes, novēršot apsārtumu, kairinājumu un niezi. Pie reizes arī novērš ādas krāsošanos. Formulas sastāvā ir dabīgā kaņepju eļļa, kurai piemīt barojošas, mitrinošas un atjaunojošas īpašības. Incolor Dermal Protector ir produkts, kas pasargās Jūs no nevēlamiem un nepatīkamiem pārsteigumiem.

Lietošana: Jūs varat pievienot 3-4 pilienus tehniskajiem produktiem pirms lietošanas vai uzklājiet tieši uz ādas pirms procedūras. Tas ir ļoti viegli noskalojams.

Tilpums: 150ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
INC090
Jauns

Produkta info

Produkta tipsEļļas
Pēc iedarbībasGalvas ādas attīrīšanai
Jutīgai galvas ādai
Nomierinošs
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Krāsotiem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Incolor eļļa galvas ādai”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču