×

Moser Neo Kit instrumentu komplekts

247,93 €

Mašīnīte, Trimmeris, Fēns, Taisnotājs, Soma

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 247 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 247 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 2,47 € .


Apraksts

Limited Edition profesionālais komplekts MOSER NEO KIT stilistiem un frizieriem.

Komplektā ietilpst mašīnīte matu griešanai, trimmeris, fēns, taisnotājs un speciāla soma uzglabāšanai un pārnēsāšanai.

Visas komplektā esošās ierīces ir izgatavotas no turmalīna plastmasas vienotā spīdīgā baltā krāsā, precīzi sakrītot viena ar otru, un tām ir iespēja kombinēt barošanu no tīkla vai no akumulatora.

Moser NEO mašīnīte un Moser NEOLiner trimmeris ir aprīkoti ar ātri maināmiem nažu blokiem ar precīzi asinātiem nažiem un papildus slīpēšanu. Griešanas augstums ir regulējams, mašīnītei ir 8 griešanas līmeņi, bet trimmerim - 5 (ieskaitot nazi un uzlikas). Pateicoties Quick Change tehnoloģijai, naža bloki ir viegli noņemami to turpmākai nomaiņai vai tīrīšanai. Mašīnīte ir aprīkota ar jaudīgu rotējošu motoru (5000 apgr./min), trimmeris ir aprīkots ar izturīgu vibrācijas motoru (5350 apgr./min).

Komplektā ietilpst 4 uzlikas 3, 6, 9 un 12 mm, lādētāji, eļļa naža ieeļļošanai, otiņa asmeņu tīrīšanai un 4 pozīcijās regulējama plastmasas uzlika 3-6 mm trimmerim.

Moser NEODry fēnam ir ergonomisks rokturis un tas ir īpaši viegls. Tas ir aprīkots ar 3 temperatūras un 2 ātruma režīmiem, nodrošinot 6 gaisa plūsmas režīmus, lai precīzi pielāgotos jebkuram matu tipam. Papildus fēnam ir arī aukstā gaisa poga, kas nodrošina papildus fiksāciju frizūrai.

Moser NEOStyle taisnotājs ir aprīkots ar keramikas plāksnēm un mehānisku jaudas regulatoru ar īpaši ātru uzsildīšanu, plates uzsilst 30 sekundēs. Temperatūru var bezgalīgi regulēt no 150 līdz 230°C. Atsperotās plāksnes ir ar noapaļotām malām un keramikas pārklājumu, kas samazina matu elektrizēšanos un atvieglo taisnotāja slīdēšanu pa matiem. Plāksnes ar noapaļotām malām tiek izmantotas, lai iztaisnotu matus vai veidotu dabiskas cirtas.

Komplektā ietilpst:

  • Mašīnīte matu griešanai NEO
  • Trimmeris NEOLiner
  • Fēns NEODry
  • Matu taisnotājs NEOStyle
  • Universālas uzlikas trimmerim 3 - 6 mm
  • 4 uzlikas mašīnītei (3, 6, 9 un 12 mm)
  • Eļļa un otiņa mašīnītes un trimmera tīrīšanai
  • Adapteris
  • 2 koncentratora uzlikas fēnam
  • Zīmola soma
Produkta Detaļas
Moser
1886-0105
Jauns

Produkta info

InstrumentiFēni
Matu mašīnītes
Taisnotāji
MateriālsKeramika
Titāns
Mašīnītes barošanaBezvadu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Moser Neo Kit instrumentu komplekts”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču