×

Y.S.PARK 6.0 šķēres

486,78 €

Klasiskās šķēres, 6.0"

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 486 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 486 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 4,86 € .


Apraksts

Y.S.PARK šķēres būs piemērots pilnīgi visām matu griešanas metodēm: taisniem griezumiem, leņķa griezumiem un visa veida slīdošajiem griezumiem. Griezums būs tīrs bez jebkādiem atšķēlumiem, mati visā garumā būs ideāli gludi, labi noturēs savu formu un neelektrizēsies. Šķēres būs ideāli piemērotas visiem matu tipiem: plāniem, bieziem, cirtainiem.

Iegādājoties Y.S.PARK šķēres Jūs saņemat augstākās kvalitātes darba rīku! Tas ļaus Jums veikt visas griešanas tehnikas; skaidras, skaistas līnijas un formas atstās Jūs klienta matus skaistus un veselīgus. Noņemiet stresu no savas plaukstas locītavām ar šīm šķērēm un Jūs varat paveikt brīnumus!

  • Y.S.PARK šķēres ir izgatavotas no Japāņu VG-10 tērauda ar pievienotu kobaltu, kas nodrošina šim tēraudam palielinātu blīvumu. Pateicoties šāda tipa Japāņu tēraudam, šīs šķēres var atkārtoti atjaunot un malas noasināt ar īpašiem ūdens akmeņiem, kas padarīs šīs šķēres ilgmūžīgas.
  • Ekskluzīvā japāņu asināšanas tehnoloģija nodrošinās precīzu un asu leņķi 38–42% grādos, kas būs ērti piemērota gan visas klases meistariem, gan arī klientiem. Mati būs tīri nogriezti bez jebkādiem bojājumiem.
  • Šķērēs esošie caurumiņi nodrošina ventilācijas funkciju un arī samazina šķēru svaru. Pateicoties šīm ventilācijas atverēm, šķēres praktiski nekad neizlīd no rokām.
  • Šķērēm ir noņemams pirksta balsts, skrūvītes formā, kas ļaus brīvi mainīt šķēru stāvokli.
Produkta Detaļas
Y.S.PARK
YS-AS6.0
Jauns

Produkta info

InstrumentiKlasiskās šķēres
Šķēru formaKlasika
Izmērs6.0"
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Y.S.PARK 6.0 šķēres”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču