×

Joico Vero K-PAK Chrome matu krāsa

9,21 €

Demi-permanenta matu krāsa, 60ml

Tonis

Noliktavā pēdējās preces 2 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Pieredziet dinamiskas krāsas un kondicionējošu efektu ar Vero K-PAK permanento matu krāsu bez amonjaka. Demi-permanentā formula ilgst no četrām līdz 8 nedēļām. Vero K-PAK Chrome nodrošina krāsu ar dziļu spīdumu, dabīga paskata sirmo matu nokrāsošanu, kas izbalē ļoti pakāpeniski. Ideāli piemērots cilvēkiem bez krāsošanas pieredzes – ir īpaši vīriešiem un sirmojošiem klientiem.

Visas krāsas ir iespējams jaukt kopā vienu ar otru, iegūstot neticamus toņus un ļaujot Jūsu māksliniekam brīvu vaļu ar tā krāsu iespējām.

  • Revolucionārs Quadramine komplekss™, rekonstruē matus un ietver krāsas pigmentus dziļi matu kutikulā, nodrošinot spilgtu matu toni. Galvenā kompleksa priekšrocība: keratīna molekulu klātbūtne, kas ļauj dziļi ieurbties matu garozā un aizpildīt bojātās vietas. Padara matus spēcīgus un spīdīgus.
  • Petentēta Trans Cuticle Delivery System™ sistēma, nodrošina dziļu krāsas pigmentu iekļūšanu matos, krāsojot katru matu šķipsnu no iekšpuses uz ārpusi.
  • Permanentajā krāsā ir minimāls daudzums amonjaka, kas ir atšķirīgs katram matu tonim.

Lietošana: Sajaukt 1 daļu Vero K-PAK Chrome permanento krāsu ar 2 daļām Vero K-PAK Veroxide Chrome oksidantu. Atstāt uz 5-20 minūtēm un tad rūpīgi izskalot.

Tilpums: 60ml

Produkta Detaļas
JOICO
094349
2 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Joico Vero K-PAK Chrome matu krāsa”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču