×

Helen Seward Color System Lumia matu krāsa

8,18 € 6,54 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Noturīga krēmveida matu krāsa, 100ml

Tonis

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 6 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 6 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,06 € .


Apraksts

Helen Seward Lumia Perfect Color Cream krāsa ir jauna dabisko toņu sērija, kas radikāli mainīs Jūsu ideju par matu krāsu un sniegs Jūsu matiem neticamu spīdumu.

Produkta formula ir bagātināta ar dabīgo Vidusjūras ekstraktu, kas uzņem un atstaro saules starus; pēc matu krāsošanas nodrošina matus ar īpaši bagātīgu, noturīgu un burvīgu krāsu. Formulā ietilps fitokomplekss, kas balstīta uz deviņvīru spēka ziediem, kas pēc matu krāsošanas ir atbildīgi par ilgnoturīgu un spīdīgu rezultātu. Pateicoties unikālajai tehnoloģijai, šis produkts absorbē UV starus un pārveido tos redzamajā gaismā, kas padarīs Jūsu jauniegūto matu krāsu vēl nevainojamāku.

Krāsas sastāvā ir vairākas, vērtīgas aktīvās vielas, piemēram, trimetilglicerīns (aizsargājošas īpašības), AMINOSILCOMPLEX (apjoms un barojošas īpašības), provitamīns B5 (mitrinošas īpašības).

Rezultāts būs īpaši brīnišķīga matu krāsa, kas sevī saules enerģiju un spīdumu.

Lietošana: Samaisīt krāsu ar krēmveida oksidantu proporcijā 1:1,5. Uzklāt uz matiem un atstāt uz laiku, kas norādīts instrukcijā. Noskalot.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
Helen Seward
L1.0
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas
Matu tips/stāvoklisSirmiem (nobriedušiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Helen Seward Color System Lumia matu krāsa”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču