×

Lisap Milano Light Scale krāsas noņēmējs

3,07 €

Kosmētisko pigmentu noņēmējs, 25g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 3 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 3 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,03 € .


Apraksts

Lisap Light Scale Color Remover ir profesionāls pulveris nevēlamo toņu koriģēšanai vai pilnīgai kosmētiskās krāsas noņemšanai. Ātri izbalina mākslīgos krāsu pigmentus. Ideāli piemērots kosmētikas krāsas izlīdzināšanai, pārejot no tumšiem uz gaišiem toņiem. Darbojas uz matiem, kas krāsoti gan ar pastāvīgām (permanent), gan daļēji pastāvīgām (semi-permanent) krāsām. Kā galvenās kopšanas sastāvdaļas tajā ir aminoskābju un saharīdu komplekss AMINOSUGAR, lanolīna eļļa un rīsu ciete, kas nodrošina īpaši maigu iedarbību uz matiem.

Lietošana:

  1. Vienkārša nevēlamā toņa korekcija vai liekā kosmētiskā pigmenta noņemšana. Izmantot aizsargcimdus. Sajaukt vienu produkta paciņu (25 gr.) ar 60 ml silta ūdens nemetāliskā bļodā. Uzklāt maisījumu ar otu vai aplikatoru uz krāsotajām sausu matu zonām. Noturēšanas laiks no 1 līdz 10 min. atkarībā no vēlamā rezultāta.
  2. Krāsotu matu balināšana par 1-3 līmeņiem. Izmantot aizsargcimdus. Sajaukt nemetāliskā traukā vienu produkta paciņu (25 gr.) ar 60-75 ml. oksidanta 3% krāsotu matu balināšanai par 1-2 līmeņiem vai 6% balināšanai par 2-3 līmeņiem. Uzklāt maisījumu ar otu uz krāsotajām sausu matu zonām, sākot ar tumšākajām. Sākt no galvas aizmugures un virzīties uz augšu līdz galvas augšdaļai. Pēc tam uzklāt uz abām pusēm. Izvairīties no saskares ar matu saknēm. Noturēt līdz tiek sasniegts vēlamais rezultāts. Izskalot ar lielu daudzumu silta ūdens, izmantot tehnisko šampūnu no Top Care Repair Color Care sērijas. Nokrāsot matus vēlamajā krāsā.

Tilpums: 25g

Produkta Detaļas
Lisap Milano
500300
51 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas noņēmējs no matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Lisap Milano Light Scale krāsas noņēmējs”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču