×

Wild Color Special Man krēmveida matu krāsa

8,52 €

Krēmveida matu krāsa vīriešiem, 180ml

Tonis

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Mēs zinām, izvēlēties pareizo matu krāsu var būt grūts lēmums. Vai Jūs kādreiz esat sapņojis par trakām matu krāsām – dabīgām matu krāsām, kas pārspēj visas pārējās? Skaistus, spilgtus toņus, kas izstaro sauli un WOW? Tad atklājiet satriecošās WildColor krāsa! Ļaujiet mums iepazīstināt Jūs tuvāk ar šo jauno krāsu tehnoloģija, kas ir izgatavota Itālijā. WildColor formulā ir unikālas sastāvdaļas, kas piepildītas ar speciālām eļļā, kas padara šīs krāsas par inovatīvu produktu krāsu pasaulē. Sastāv no 151 krāsu toņiem, tostarp arī dabīgiem toņiem īpaši lielā tūbiņā, 180ml. Toņi ir veidoti 100% sirmu matu nokrāsošanai. Ļoti augstie ražošanas standarti ļauj brīvi kontrolēt pigmentus, kas līdz šim vēl nebija sasniegts.

Ar WildColor īpašo eļļas kombināciju, kas sastāv no argāna eļļas no Marokas, makadamijas eļļas no Austrālijas, žožobas eļļas no ASV un olīveļļas no Itālijas. Formulā nav iekļauti PPD, rezorcīns un parabēni. WildColor apvieno visus svarīgākos produktus, lai pēc iespējas labāk parūpētos par Jūsu matiem krāsošanas laikā. Krāsu ķīmiski līdzsvarotā formula optimizē produkta sniegumu un respektē matus. WildColor ražošanas standarti ir augstākās kvalitātes, nodrošinot vienmērīgus rezultātus, neatkarīgi no krāsas.

Lietošana: Atšķaidīt matu krāsu ar oksidējošo emulsiju proporcijā 1:2. Ja 180ml tūbiņu sajauc ar 360ml WildColor emulsijas, tas ļauj sasniegt 540ml kopējo produkta tilpumu, dodot tilpumu apmēram 6 krāsošanas reizēm.

Tilpums: 180ml

Produkta Detaļas
WILD COLOR
WC4AAMAN
5 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas
SastāvdaļasAr argāna eļļu
Ar makadāmijas eļļu
Ar vitamīniem
Ar žožoba eļļu
Bez parabēniem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Wild Color Special Man krēmveida matu krāsa”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču