×

Artego Good Society 90 Free Shape Soft Curl krēms

9,36 €

Loku un cirtu definējošs krēms, 100ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Artego Free Shape Soft Curl krēms, lai definētu cirtas un lokas, nodrošinot elastību, barošanu, maigumu un matu spilgtumu.

FREE SHAPE — matu kopšana, kas nosaka un atbalsta formu un stilu. Bagātināts ar specifiskām funkcionālām dabīgām aktīvām sastāvdaļām; Katrs produkts aizsargā un uzlabo matu izskatu, nostiprinot tos un padarot tos veselīgākus un dzīvīgākus, nenoslogojot tos.

SASTĀVDAĻAS:

  • AMARANTA EKSTRAKTS: Sens augs, kas satur matiem labvēlīgas aminoskābes. Nesatur ĢMO un dabiski nesatur glutēnu, tam ir stiprinoša iedarbība, kas ļauj labāk noturēt matu frizūru. Šajā senajā augā esošās aminoskābes garantē matu struktūras integritāti, kas izskatās biezāka, ar brīvāku kustību. Mati ir veselīgāki, spīdīgāki un aizsargāti no atmosfēras iedarbības.
  • SPIRULINAS EKSTRAKTS: Zili zaļas mikroaļģes, ar augstu hlorofila saturu, kas ir skābekļa un dzīvības avots. Tas atjauno vitalitāti un elastību cirtainiem matiem, padarot tos gaisīgākus un elastīgākus. Tas satur visas 8 neaizvietojamās aminoskābes (fenilalanīns, izoleicīns, leicīns, lizīns, metionīns, treonīns, triptofāns, valīns), beta karotīnu, antioksidantu fikocianīnus un arī neaizstājamās taukskābes (Omega 3 un Omega 6).

Lietošana: Uzklājiet vienu vai vairākus pumpīšus uz dvieli nosusinātiem matiem un izžāvējiet ar difuzoru vai matu suku un fēnu.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
Artego
0165934
35 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrēmi
Pēc iedarbībasNeatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Matu tips/stāvoklisLokainiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Artego Good Society 90 Free Shape Soft Curl krēms”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču